Biblionet verborgen verhalen Caroline Penris

Heb je altijd al willen schrijven en weet je niet waar te beginnen? Doe dan mee aan dit verhalenproject van Bibliotheken Het Hogeland in samenwerking met Stadsreporters. Elk mens draagt een schat aan verhalen bij zich, waar we in dit project naar op zoek gaan.

Iedereen is een bron van verhalen. Gewone verhalen, of bijzondere verhalen. Verhalen over afstand en nabijheid. Verhalen brengen ons samen, ze verbinden, verrijken onze leefwereld en roepen emoties op. Tijdens dit project gaan we op ontdekkingstocht in het eigen leven, bijvoorbeeld over het verhaal van je handen: wat hebben zij allemaal gedaan, beleefd en aangeraakt? In een kleine groep van 8 tot 10 deelnemers van 55+ ga je onder begeleiding van een verhalenverteller je eigen verhaal (leren) vertellen in zeven bijeenkomsten. In één van de laatste bijeenkomsten wordt er door fotografe Caroline Penris ook een foto gemaakt aan de hand van een door jou gekozen verhaal.

Data van de bijeenkomsten: 1, 8, 15, 22 en 29 september, 6 en 13 oktober van 13.30 tot 16.00 uur in bibliotheek Winsum. Deelname aan dit project is kosteloos. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bij de balie in de bibliotheek. Bij aanmelding gaan we er vanuit dat het lukt om alle 7 bijeenkomsten bij te wonen (los van onvoorziene omstandigheden).

Bij vragen kun je contact opnemen met Birte Buwalda via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto: Caroline Penris

Facebook TwitterLinkedin
­