VVV Het Hogeland Bedum – Herfst  -  WANDELING,

een prachtige wandeling door het Groninger Hogeland !

De herfst is inmiddels weer in volle gang. Sommige mensen kunnen in deze tijd van het jaar moeilijk de motivatie opbrengen om naar buiten te gaan. Toch is dit juist hét seizoen om je wandelschoenen aan te trekken. Een herfstwandeling heeft ook nog allerlei voordelen voor je gezondheid. In de herfst gaat de temperatuur omlaag en wordt het weer een stuk wisselvalliger. Daarom brengen we in deze maanden ook meer tijd binnenshuis door, waardoor we dagelijks minder stappen zetten. Door regelmatig je wandelschoenen weer aan te trekken, zorg je ervoor dat je ook in dit seizoen in beweging blijft. Onderzoek heeft uitgewezen dat meer stappen per dag zetten een positief effect op je gezondheid heeft.

vvv bedum herfst wandeling het hogeland

Herfstwandeling

De vrijwilligers van de VVV Het Hogeland Bedum hebben opnieuw een prachtige wandeling uitgezet. En weer genieten van onze mooie omgeving!
Er is een HERFST -  WANDELING uitgezet van 10 km.
Bij deze wandeling worden de wandelaars richting Ellerhuizen geleid.
Door een samenwerking met camping de RODE KAPSCHUUR

( derodekapschuur.nl ) in Ellerhuizen is er een stop en een consumptie. We gaan genieten op deze prachtige locatie van een heerlijke lunch met een kop SOEP en stokbrood.  En dan kun je weer verder genieten van de wandeling.

Op Zaterdag 21 oktober zal de tocht worden gelopen. Deze VVV Het Hogeland Bedum  HERFST – WANDELING start vanaf de VVV locatie, Kapelstraat 3 Bedum. Starten kun je vanaf 10.00  uur.

Elke wandelaar ontvangt aan de start een flesje water geschonken door onze sponsor PLUS SUPERMARKT.
En als herinnering een VVV Het Hogeland Bedum - vaantje.

In verband met de voorbereiding kunnen deelnemers zich inschrijven tot donderdag 19 oktober. Geef je op en vol is vol ! Daarna is het niet meer mogelijk om je in te schrijven. Deelname kosten inclusief lunch de RODE KAPSCHUUR is slechts  €. 8,50 en voor VVV donateurs  €. 8,00.

Wandel mee en geniet van HET GRONINGER LANDSCHAP en bezichtig de RODE KAPSCHUUR

Voor verdere informatie en opgave: VVV Het Hogeland - Bedum , Kapelstraat 3 , Bedum tel. 050 3015111, 0625002120 en OPGAVE via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    

Prachtige wandeling door het Groninger Hogeland !

Facebook TwitterLinkedin
­