LUDWIG in Domies Toen - Een midzomernacht, feeën in een fonkelend bos, betoverde liefde

Op 22 september presenteert LUDWIG i.s.m. Domies Toen in Pieterburen een speciale aanpassing van Midzomernachtsdroom, de elfenkomedie van Shakespeare en muziek Mendelssohn. Deze versie, gearrangeerd door Max Knigge, is een reizende corona-proof mini-versie met een cast van 10 musici, theatermaker Florian de Backere en sopraan Laetitia Gerards.

De voorstelling is onderdeel van een bijzondere tour: ze reizen deze zomer van muziekkoepel naar muziekkoepel in dorpen, steden en parken overal in Nederland. Domies Toen is de sfeervolle afsluiting van deze succesvolle toer door het hele land.

Geïnspireerd door Shakespeare's eigen Globe Theatre in London willen ze een voorstelling maken die recht doet aan de no props/just imagination theatervorm. Puur de tekst, muziek, fantastische acteur, solist en musici en de verbeelding van het publiek maken de voorstellingen bijzonder in eenvoud en inhoud.

Kom dit meemaken op 22 september, 21.15 uur!

Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de Petruskerk bij de kerk.

Gratis toegang.

Aanmelden via:
https://forms.gle/52KnXpS1J1kiib4x8 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omdat Domies Toen een kwetsbare botanische tuin is is het belangrijk om op de paden te blijven. Een zaklamp meenemen aan te bevelen.

Facebook TwitterLinkedin
­