Tijdens de Kinderboekenweek (4 t/m 15 oktober) organiseren de Bibliotheken van Het Hogeland verschillende gratis activiteiten voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Deze Kinderboekenweek vieren we ‘thuis’, in alle vormen, en met alle verschillen en gelijkenissen. Het thema is ‘Bij mij thuis’. Wat maakt een huis een thuis? Bij iedereen is het thuis anders. Kinderboeken laten kinderen kennismaken met de wereld om zich heen. 

Kinderboekenweek 2023 in de bieb van Bedum - Theater Pannenkoek Treuzelkont
Theater Pannenkoek

Kom gezellig naar één van de leuke voorstellingen in de Bibliotheek. In de aanloop naar de Kinderboekenweek, op vrijdag 6 oktober komt Theater Pannenkoek de boel op stelten zetten in de Bibliotheek van Bedum. Naast voorstellingen zijn er ook andere leuke activiteiten. In bieb Winsum gaan we zaterdag 7 oktober ontdekken hoe je door boeken te vouwen mooie kunstwerkjes kan maken. Op dinsdag 10 oktober kun je in Bibliotheek Leens meedoen met een muizenhuis knutselen.

BiebLab organiseert de eerste editie van het Minecraft Kampioenschap. Bouw mee en verover een plek in de provinciale finale op zaterdag 14 oktober. Kijk op woensdag 4 oktober naar de video van het Minecraft Kampioenschap en ontdek wat de challenge is. De video komt vanaf 14.00 uur online op het YouTube kanaal van Bieblab.

Wil je meedoen met een van de activiteiten? Kijk dan voor meer info en opgave op onze website. Opgave is nodig! www.biblionetgroningen.nl/agenda

Facebook TwitterLinkedin
­