Stichting Oud Hollandse Gerechten Groningen heeft vanaf 1 december 2023 een nieuwe hoofdsponsor. Aardappelgroothandel Greydanus uit Heerenveen.

greydanus nieuwe hoofdponsor wk snert en stamppotkoken

Greydanus is leverancier van verse aardappelen, groente, fruit, peulvruchten en vruchtensappen. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop. “En dat is wat wij ook met onze sponsoring willen uitstralen.“ aldus directeur Klaas Greydanus. Naast Greydanus treed ook Peulnatuur uit Heerenveen toe als sponsor van het WK Snert- en Stamppotkoken.

'De stichting Oud Hollandse Gerechten Groningen is zeer verheugd dat wij Greydanus als hoofdsponsor en Peulnatuur als sponsor mogen verwelkomen', aldus Henk van der Velde.

Greydanus uit Heerenveen presenteert tijdens het 29e wk ook de nieuwe wedstrijdkleding die door de hoofdsponsor wordt verzorgd.

2024 snertdoek wk snert stamppotkoken

In opdracht van Stichting Oud Hollandse Gerechten Groningen organiseren we de 29ste editie van GREYDANUS WK Snertkoken en het WK Stamppotkoken. Het evenement zal plaatsvinden in de prachtige keukens van het Alfa-college, Kluiverboom 3 in Groningen, op DONDERDAG 15 februari 2024.

De deelnemers zullen gaan strijden om de zilveren snertslaif en de zilveren opscheplepel. Een deskundige jury zal op verschillende onderdelen punten geven aan de deelnemers, zoals smaak – geur – kleur – ingrediënten – hygiëne –tijd – bereiding – presentatie en originaliteit.

greydanus wk snert stamppot

Facebook TwitterLinkedin
­