27ste editie BAUHAUS WK SNERTKOKEN en WK STAMPPOTKOKEN ZOMEREDITIE

Het BAUHAUS WK SNERTKOKEN en WK STAMPPOTKOKEN zal met een ZOMERSE editie EXCLUSIEF plaats vinden op dinsdag 21 Juni 2022 in de prachtige keukens van het ALFA College Kluiverboom in Groningen.

In de afgelopen periode zijn velen in beperking geweest door de corona perikelen. Daardoor was het belangrijk om steeds contact te houden met het Alfa college. Samen met de coördinator Niels van Alfa College Kluiverboom en enkele leraren zagen we, door een aanhoudend hoog aantal besmettingen - lesuitval - leraren en studenten ziek of in quarantaine, geen mogelijkheid om het evenement op vrijdag 18 februari 2022 door te laten gaan! Dat was voor het Alfa college en voor ons een behoorlijke domper. Maar er was een klein lichtpuntje, dat werd besproken in nieuw overleg.

Met als grote verrassing: Er komt een ZOMERSE editie van het WK SNERTKOKEN EN WK STAMPPOTKOKEN! En wel op DINSDAG 21 JUNI 2022.

Wat een fijn vooruitzicht! Dan kunnen de studenten hun opdracht oppakken en verder uitwerken! De werkgroep reageerde enthousiast! We maken dankbaar gebruik van het aanbod en kunnen de prachtige keuken van het Alfa college, met de kookunits weer gebruiken. En voor de deelnemers een mooie uitdaging om een zomerse SNERT en een zomerse STAMPPOT te bereiden! DANK ALFA college KLUIVERBOOM voor het meedenken! De voorbereidende werkzaamheden lagen goed op schema. Daar kunnen we verder aan werken . Er is nog ruimte voor nieuwe deelnemers. Aanmelden via de website.

Tot DINSDAG 21 JUNI 2022

Lees ook de laatste SNERT Nieuwsbrief : WK Snert nieuwsbrief - Belangrijk nieuws!

Voor meer informatie kunt u ons even bellen. Kijk ook op onze website oudhollandsegerechten http://www.oudhollandsegerechten.nl . En op www.facebook.com/WkSnertkokenEnWkStamppotkoken .

Facebook TwitterLinkedin
­