noordrycker kaas richard van der maar bedum

De kaas die vanuit de rijdende winkel van Richard van der Maar verkocht werd was echt de lekkerste. Veel Bedumers missen deze smaakvolle kaas in de supermarkt. Richard wil ieder die wel deze heerlijke ambachtelijke kaas wil eten maar geen tijd heeft deze te halen voorzien van echte kaas! Dit door de kaas vers af te snijden, in vetvrij-papier te verpakken en te bezorgen. Zo heb je wel de kwaliteit die je wilt, maar hoef je er niet speciaal de deur voor uit!

Noordrycker kaas is niet zomaar kaas, maar eentje die u alleen bij de echte kaasspecialist kan kopen. Deze kaas komt uit Lutjewinkel (Noord-Holland) en wordt gemaakt volgens de klassieke kaastraditie. Elke Noordrycker kaas heeft een gouden zegel in de korst, het bewijs van het bijzondere karakter van de kaas van één van de beste kaasfabrieken van Nederland. Kaas vers van het mes is extra groot en dat betekent extra lekker. Dit komt doordat een grotere kaas langzamer rijpt en zo heel geleidelijk zijn rijke en volle smaak krijgt. En de naam zegt het al: altijd vers gesneden van het mes. Bovendien, door de kaas vers voor u af te snijden blijft de pure smaak van de kaas bewaard.

De kaas is via de website of telefonisch te bestellen, wordt dan bij u thuis bezorgd of is af te halen. En als je niet weet welke kaas je het lekkerst vindt, dan kan je op vrijdagmiddag en zaterdag een stukje proeven.

Website: www.richardvandermaar.nl

Facebook TwitterLinkedin
­