Je bent net lekker gefocust aan het werk, of je bent precies tijdens de lunchpauze onderweg naar een klant. De verleiding is dan groot dat je de lunch even overslaat, of snel een vette hap naar binnen werkt. Begrijpelijk, maar het gaat je later op de dag dwars zitten. En dat terwijl het helemaal niet zo moeilijk is om een snelle, maar gezonde lunch voor te bereiden én mee te nemen. Met een lunchpot kun je bijvoorbeeld vele kanten op met je lunch. Vul ‘m met yoghurt en muesli, of met kwark en fruit. Liever een salade? Ook die krijg je gemakkelijk mee in een lunchpot. Moet je alleen nog even die paar minuutjes in de ochtend vrijmaken, maar dat lukt je wel toch?

Het hoeft niet lang te duren
Het voorbereiden van je lunch hoeft namelijk geen uren te duren, als je ’s ochtends even een minuutje of twee extra inruimt kun je gemakkelijk een goede lunch voorbereiden. Tuurlijk, we weten hoe lekker het is om nog even een minuutje te blijven liggen. Maar zeg nou eerlijk, is het je niet meer waard dat je ook aan het einde van je werkdag nog fris en fit bent omdat je goed geluncht hebt? Het is misschien een kleine switch in gewoonten die je moet maken, maar je zult merken dat je er snel aan gewend bent en die paar minuten snoozen niet meer mist.

Een mooie lunchpot als extra motivatie
Het kan net dat ene minieme zetje in de goede richting zijn: een mooie lunchpot. Het is toch net iets leuker om je lunch voor te bereiden én later op de dag uit je tas te halen als je lunchpot er mooi uitziet. Of nog leuker: gepersonaliseerd is. Je kunt nu namelijk online je eigen lunchpot ontwerpen met bijvoorbeeld een foto of een tekstje. Scheelt je weer in een fotolijstje op je bureau en je kunt je eigen motto op je lunchpot laten drukken.

Hoe werkt het?
Je eigen lunchpot ontwerpen klinkt leuk, maar hoe doe je dat? Moet je met stiften en papier en lijm aan de slag? Nee, dat hoeft niet, je kunt het tegenwoordig eenvoudig binnen een paar minuutjes online regelen. Je uploadt je foto in de editor van bijvoorbeeld MyMepal en je ziet gelijk hou jouw lunchpot eruit komt te zien. Weet jij al hoe jouw lunchpot eruit moet komen te zien?!

 

Partner bijdrage.

Facebook TwitterLinkedin
­