deze zonnebrillen zijn de trend van 2021

Een zomer zonder zonnebril, dat kun je je vast niet voorstellen. En dat is maar goed ook want naast dat een zonnebril jouw outfit compleet maakt, zijn ze ook nog eens heel gezond. Een zonnebril is namelijk de beschermende factor voor je ogen. Zo filter je de uv-stralen en bescherm je je kostbare ogen. Niet alleen tegen zond en uv-licht maar ook tegen zand en wind.

Of je nu naar het strand gaat, een dagje shoppen, bijkletsen met vrienden op een terrasje of heerlijk uit je dak op een festival, een zonnebril hoort er bij. Meerdere zonnebrillen hebben, is daarom niet alleen fijn en trendy maar ook nog eens heel verstandig. Maar bij sommige merken wel een kostbare zet. Daarom introduceert Cheapass zonnebrillen die niet alleen heel trendy zijn, maar ook nog eens betaalbaar.

Piloten zonnebrillen

Sinds de introductie in 1936 door de Amerikaanse firma Bausch & Lomb zijn de piloten zonnebrillen niet meer weg te denken. Vooral de modellen met spiegelglazen zijn weer helemaal trendy. Is de bril ooit ontworpen voor piloten die bij het vliegen vaak te kampen hadden met felle zonnestralen, is de bril vanaf het begin een ware trend. En niet alleen mannen worden knapper met dit model, ook vrouwen hebben de piloten zonnebril helemaal ontdekt. Dit model mag dus niet ontbreken in jouw verzameling.

De retro-look

Het was in de jaren 60 dat de ronde zonnebrillen werden geïntroduceerd. Bekende muzikanten als Ozzy Osbourne en natuurlijk John Lennon maakten dat de ronde bril een ware rage werd. Anno 2021 zijn deze zonnebrillen met de ronde glazen weer helemaal terug. Ze zijn verkrijgbaar in de metalen variant, kunststof of een combinatie van beide materialen. Ook in de kleur lens is veel keuze. Zo bepaal je uiteindelijk zelf de looks van deze retrotopper.

Naast de retro-look ronde brillen, zijn er ook hippe rechthoekige exemplaren. Ware festival brillen waarmee je in een oogopslag de show steelt (of show volgt natuurlijk). Kies je voor de festival zonnebrillen van Cheapass, dan kies je er gewoon nog een paar meer. Voor het geval je er een kwijt raakt.

De cat-eye zonnebril

Weer helemaal hip en trendy is de geweldige cat-eye zonnebril, ook wel bekend onder de naam vlinderbril. Dit model werd in de jaren 50 en 60 bekend en vooral heel populair onder secretaresses. De bril zou model staan voor de geëmancipeerde en zelfstandige vrouwen van die tijd. Het sexy imago kwam pas na dat Marilyn Monroe deze cat-eye bril droeg in de film „How to Marry a Billionaire“. In haar rol als naïeve blondine die een bril nodig had, maakte ze van het bijzondere montuur in no-time een onweerstaanbaar sexy item dat vele jaren later nog altijd een sexy tintje meedraagt. Deze hippe katachtige bril creëert namelijk niet alleen een zeer elegant en dus sexy oogopslag maar is ook echt de absolute finishing touch voor elke vrouwelijke outfit. Een musthave dus, dames!

Daarbij heeft de cat-eye bril, nog een voordeel voor dames met wat rechthoekige gelaatstrekken. De cat-eye bril zorgt bij een trapeziumvormig of rechthoekig gezicht voor wat zachtere trekken. Het gezicht wordt optisch gezien opgetild en krijgt een rondere vorm.

 

Partner bijdrage

Facebook TwitterLinkedin
­