De 6 voordelen van Sikkens muurverf

Sta je op het punt om een nieuw schilderproject aan te pakken, zowel binnen als buiten je woning? Met Sikkens muurverf haal je ongeëvenaarde duurzaamheid in huis. Zowel professionele schilders als gepassioneerde hobbyisten kiezen voor Sikkens. Dit zijn de 6 voordelen waarom Sikkens muurverf een slimme keuze is.

1. Consistente betrouwbaarheid

De producten van Sikkens zijn gebaseerd op de meest geavanceerde technologieën, waardoor de verf over onder meer over een hoge kleurechtheid beschikt. Dit maakt de verf zowel geschikt voor een professioneel project als een klus aan huis. Daarnaast hebben de verfsoorten van Sikkens een lage ecologische impact, waardoor je het milieu zo min mogelijk belast.

2. Ideaal voor een glad oppervlak

Diverse verfsoorten van Sikkens zorgen voor een extra strakke afwerking. Dit maakt de producten ideaal voor het schilderen van een gladde muur of plafond. De verf is bovendien goed dekkend en isolerend, waardoor je minder verflagen nodig hebt voor een mooie afwerking.

3. Zowel voor binnen als buiten

Sikkens beschikt over verschillende muurverven voor binnen, maar ook voor klussen buitenshuis ben je bij de verfleverancier op het juiste adres. Of je nu onderhoud aan de gevel wilt uitvoeren of het houtwerk wilt voorzien van een nieuwe verflaag. De buitenproducten van Sikkens hebben een hoge dekkingsgraad en hechten uitstekend. Ook op oppervlakken die ruw zijn of op plekken waar al een bestaande laag verf aanwezig is. De muurverf van Sikkens voor buiten is daarnaast goed bestand tegen de weersomstandigheden, zodat je langdurig geniet van het resultaat.

4. Schilderen met geur arme muurverf

Veel verfproducten van Sikkens zijn op waterbasis, waardoor ze geur arm zijn. Dit betekent dat de verf snel droogt en niet vergeelt. Belangrijk is bovendien dat de verf geur arm is. Dit maakt de verf prettig om mee te werken, zeker als je als professionele schilder veelvuldig binnenshuis aan het werk bent. De watergedragen Sikkens muurverf geeft daarbij ook een prachtige glans.

5. Schrobvast en waterdampdoorlatend

Doordat de verf van Sikkens schrobvast en waterdampdoorlatend is, zijn ze bij uitstek te gebruiken voor onderhoudswerkzaamheden. Hierdoor is de muurverf ideaal in ruimtes die veel gebruikt worden, zoals de keuken of de woonkamer. Het schilderresultaat blijft dankzij het reinigen er langer strak en gelikt uitzien, zodat je maximaal plezier hebt van het schilderwerk.

6. Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren

De Sikkens muurverven zijn in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar. Van een neutrale tint op de muur tot juist een levendige felle kleur; je kunt met Sikkens alle kanten op. Weet je niet zeker welke kleur Sikkens muurverf je wilt bestellen? Kies dan eerst een kleine verpakking als tester. Als je tevreden bent met de kleur, bestel je vervolgens de hoeveelheid die nodig is voor het gehele project.

 

Partner bijdrage

Facebook TwitterLinkedin
­