Chassis voor Tiny Houses bij Aanhangwagendirect

Een huis op wielen is een bekend begrip. Sinds kort beschikt Aanhangwagendirect over een chassis, speciaal gemaakt voor Tiny Houses. Je hoeft niet alleen nog maar een camper of caravan te kopen om in het bezit te zijn van een mobiel huis. In deze blog vertellen we je meer over de oorsprong van Tiny houses en wat voor flexibiliteit een Tiny-House-aanhanger biedt.

Wat is een Tiny House chassis nu precies?

Tiny Houses zijn kleine huisjes die wonen op een klein aantal vierkante meters mogelijk maakt. Dit soort huisjes zijn afkomstig uit Amerika. Door orkanen, torenhoge huizenprijzen of hoge schulden verloren mensen bijvoorbeeld hun woning. Een Tiny House staat op een chassis en kan met een geschikt voertuig al trekkend van bestemming A naar B worden gereden, net als bij een camper of caravan. Zo’n kleine huis op wielen kan je dus gemakkelijk ook ergens parkeren zonder vergunning.

Je hoeft niet alleen nog maar een camper of caravan te kopen om in het bezit te zijn van een mobiel huis.
Aanhangwagendirect beschikt over een aantal chassis voor Tiny Houses

Door AL-KO, beschikt Aanhangwagendirect over een chassis die speciaal gemaakt is voor Tiny Houses. AL-KO heeft door jarenlange ervaring, een chassis ontworpen voor Tiny Houses. Deze chassis zijn thermische verzinkt en zijn daardoor erg bestendig en duurzaam.

Aanhangwagendirect beschikt over de volgende aanhangers voor Tiny Houses:

  • (Hooglader) chassis voor Tiny House - 660x244 cm - bruto laadvermogen 2825 kg - tandemas
  • (Hooglader) chassis voor Tiny House - 840x244 cm - bruto laadvermogen 2765 kg - tandemas
  • (Dieplader) chassis voor Tiny House - 660x244 cm - bruto laadvermogen 2865 kg - tandemas
  • (Dieplader) chassis voor Tiny House - 840x244 cm - bruto laadvermogen 2865 kg - tandemas

Bij Aanhangwagendirect wordt het chassis compleet gemonteerd en geleverd met een automatisch neuswiel, spatborden, banden en cilinderslot. En als klap op de vuurpijl is de verlichting van de chassis ten behoeve van het wegverkeersreglement al geïntegreerd.

Chassis met open laadbak bij Aanhangwagendirect

Aanhangwagendirect heeft twee chassis varianten ter beschikking. Stel jezelf daarom de volgende vragen bij het aanschaffen van een chassis, hoe groot jouw Tiny House gaat worden, hoe vaak je het wilt verplaatsen en hoe hoog de bovenkant van de chassis moet zijn. Voor meer ruimte voor je Tiny House zou je bijvoorbeeld een open laadbak kunnen overwegen. Doordat het padmaat oppervlak niet wordt onderbroken door vervelende wielkasten, heb je aanzienlijk meer ruimte.

Dieplader met meer opbouwhoogte bij Aanhangwagendirect

Door de lagere hoogte maakt een dieplader een hogere opbouw op het onderstel mogelijk. Deze chassis is ideaal als je veel op de weg bent, omdat het verlaagde laagste punt van belasting een goed positief effect heeft op het rijden. Een opbouw stelt je bijvoorbeeld ook in staat gemakkelijker een slaapmogelijkheid te realiseren.

Meer weten over een chassis voor Tiny Houses bij Aanhangwagendirect?

Wil jij nu ook je eigen huis op wielen door middel van een chassis, maar wil je graag meer informatie en advies over welke Tiny House chassis voor jou geschikt is? Neem dan nu gerust contact op met Aanhangwagendirect. Zij voorzien je graag van een vrijblijvend advies.

 

Partner bijdrage.

Facebook TwitterLinkedin
­