Bedum blijft in beweging

Vanuit de overheid en gemeenten wordt er volop aandacht besteed aan de gezondheid en fitheid van bewoners. Wat dat betreft is dat binnen de gemeente Het Hogeland niet anders. Er is op sportief en verenigingsgebied een ruim aanbod aan sporten binnen deze gemeente te vinden. Daarvan is de ambitieuze voetbalclub SV Bedum een voorbeeld van.

Sportieve bewoners van de gemeente Het Hogeland willen net als andere Nederlanders graag in optimale condities bewegen en sporten. Op de website Hogelandbeweegt.nl staat een uitgebreid aanbod aan sporten waaraan je als inwoner van de gemeente deel kunt nemen. Daarin is in het bijzonder aandacht besteed aan de jongere doelgroep. Het is namelijk belangrijk om buiten schooltijd in beweging te blijven. Daarom is er een aanbod in naschoolse activiteiten en activiteiten in de vakantieperiode. De vakantie is namelijk de tijd bij uitstek om lekker sportief bezig te zijn. De verschillende sportverenigingen lassen namelijk in de vakantie een zomerstop in.

Nieuw tenue

Als straks de competities weer beginnen is het mooi als je dan fit van start gaat en niet de nodig kilootjes hoeft af te trainen. Je kunt dat in je vakantie op een ontspannen manier doen in comfortabele trainingskleding van bijvoorbeeld een under armour trainingspak of een lekkere Australian trainingsbroek. Dit zijn niet alleen topmerken die lekker gemakkelijk en comfortabel zitten maar ook nog eens trendvol tijdens je vrije tijd of vakantie te dragen zijn. Neem beslist één van deze merken mee in je koffer als je op vliegvakantie gaat of draag het gewoon in het vliegtuig.

Overgewicht

Overgewicht is een bekend gegeven dat nogal eens binnen de amateursport wordt waargenomen. Maar ook binnen het profvoetbal zijn er in het verleden sprekende voorbeelden geweest, waarbij te denken valt aan voetballers als Adriano, Ronaldo Lima of Jeroen Verhoeven. Dat het daarbij niet ten koste van de sportieve prestaties hoeft te gaan bewees de oud-keeper Piet Schrijvers van Ajax, die niet bekend stond om zijn atletische figuur maar toch op formidabele wijze zijn doel schoon wist te houden. Niet alleen je conditie of gewicht is belangrijk om straks optimaal de competitie te beginnen, er zijn diverse randvoorwaarden die net dat extra zetje geven om kampioen te worden.

Voetbaltas

Als de vakantie erop zit en keer je in goede conditie terug dan zullen veel sportclubs in het seizoen 2022-2023 een nieuw voetbaltenue hebben op basis van de beste specificaties. Al die mooie kleding, schoenen en verzorgingsmiddelen stop je natuurlijk niet een een plastic tasje van de plaatselijke supermarkt uit Bedum. Die essentiële voetbalspullen zijn het beste op z’n plek in Jako voetbaltassen. Die zijn niet alleen te matchen met bijvoorbeeld de paarse clubkleuren van SV Bedum maar eigenlijk in alle kleuren. Daarnaast kun je de voetbaltas voorzien van het logo van de betreffende sportclub.

Accommodatie

Als voetballer wil je natuurlijk trots zijn op je club, de prestaties en de accomodatie waar je tijdens thuiswedstrijden speelt. Wat dat betreft is er goed nieuws voor de voetballers die bij SV Bedum spelen. Op een onlangs gehouden ledenvergadering is namelijk besloten om financieel bij te dragen aan de realisatie van een nieuwe accommodatie.

 

Partner bijdrage

Facebook TwitterLinkedin
­