Werken met begeleiding van Sprank

Open werkplek bij dagbesteding GoudGoed in Winsum

GoudGoed is een inspirerende werkplek, ontstaan uit een unieke samenwerking tussen Stichting WerkPro en Stichting Sprank. Deelnemers krijgen begeleiding waar nodig en leren nieuwe vaardigheden, bouwen sociale contacten op en groeien zo door naar meer zelfstandigheid. Deelnemers kunnen meewerken in de kringloop (bijvoorbeeld klanten te woord staan, kassa draaien). Het is ook mogelijk om zelfgemaakte spullen in de winkel te verkopen. Zo leveren de deelnemers ook een bijdrage aan een duurzame samenleving.

Stichting Sprank

Gedreven door Gods liefde biedt Stichting Sprank zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. We bieden hen een veilig thuis in een christelijke omgeving. Samen ontdekken we hoe zij betekenis willen geven aan hun leven. We werken samen met familie en andere mensen die bij de cliënt horen. Stichting Sprank is een landelijke stichting met ca. 500 cliënten en heeft een betrokken netwerk van ruim 600 vrijwilligers.

Ben je op zoek naar een leuke werkplek, maar heb je begeleiding nodig? Dan is de kringloopwinkel GoudGoed in Winsum iets voor jou. Hier kan je werken én doorgroeien, met hulp waar jij dat nodig hebt.

We komen graag met je in contact. Mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 088-0070700. Voor meer informatie, zie www.stichtingsprank.nl/locatie/goudgoed

Facebook TwitterLinkedin
­