Thuiskamer Bedum voel je thuis

In onze mooie gemeente zijn meerdere ‘Thuiskamers’ actief, één ervan is gevestigd in De Meenschaar in Bedum. Een Thuiskamer kun je zien als een verlengde van je eigen woonkamer maar dan in aanwezigheid van andere bezoekers, meestal dorps- genoten en bevlogen vrijwilligers. Het is een plek waar je volledig jezelf kunt zijn, waar je iets kunt komen halen zoals gezelligheid en een lekkere maaltijd. Maar waar je juist ook iets kan komen brengen: jezelf!

We willen jouw verhaal horen! We zijn geïnteresseerd in wie je bent, waar je interesses liggen, wat je nog graag zou willen doen of wie je nog graag wilt zijn voor een ander. Daarnaast vinden we het leuk om zelf ook activiteiten aan te bieden voor nieuwe ervaringen. Ruimte voo een puzzel, een spelletje of een wandeling maken is er altijd evenals een paar luisterende oren die je verhaal willen horen.

Een moment van rust

Heb je een lichte zorgvraag? Ook dan is Thuiskamer Bedum er voor jou. Je bent welkom alleen of samen met je mantelzorger. Kom je alleen? Dan is er voor jouw mantelzorger een moment om iets voor zichzelf te doen of juist een moment van rust.

Geïnteresseerd geraakt? Of toch nog wat aanvullende vragen? Neem contact op met Thuiskamer Bedum.

Iedere maandag 10:00 uur - 13:00 uur met de mogelijkheid van een warme maaltijd tussen de middag*

* Deelname is gratis, voor eten en drinken vragen we een kleine vergoeding.

Thuiskamer Bedum voel je thuis contactgegevens

Facebook TwitterLinkedin
­