Oud papier actie vrijdag 5 juni 2020

Vrijdag 5 juni a.s. wordt de gebruikelijke huis-aan-huis oud papier actie van SV Bedum en de St. Walfridusschool gehouden.

Per 1 januari 2021 gaan er in de gemeente andere afvalregels gelden. Diftar wordt ingevoerd. Als vereniging / school zien we nu al graag zoveel mogelijk papier aan ons worden geleverd. Een goed moment om geen papier meer in de grijze container te gooien maar op de ophaaldagen (dit jaar de eerste vrijdag in de maand m.u.v. de eerste vrijdag in augustus) voor 18.00 uur gebundeld of in een doos bij de weg te zetten.

Maximaal 15 kg. in een doos en geen gebruik maken van afvalcontainers. a.u.b. !!

Op donderdag 4 juni en vrijdag 5 juni staat er ook een container aan de Industrieweg nabij de ingang van Gemeentewerken. Uiteraard kan het ook in één van de containers op het sportpark worden afgeleverd.

Oud papier actie vrijdag 5 juni 2020
papiercontainer Sportpark Bedum

Het papier graag geperst aanleveren en zo ver mogelijk de container inbrengen. Een dringend verzoek  geen afval (zoals piepschuim, plastic, hout, puin of sap / melkpakken) mee aan te bieden of af te leveren.  Onze vrijwilligers hebben er een hoop werk van het afval te verwijderen. Een ieder alvast bedankt voor de medewerking.

Sv Bedum en Sint Walfridusschool.

Facebook TwitterLinkedin
­