oud papier actie bedum vrijdag 2 juli

Vrijdag 2 juli a.s. wordt in het dorp Bedum binnen de bebouwde kom de gebruikelijke huis-aan-huis oud papieractie van SV Bedum en de St. Walfridusschool gehouden. Het papier uiterlijk om 17.00 uur bij de weg zetten.

Het papier gebundeld of in een doos aanbieden. Graag zoveel mogelijk in groepjes neerzetten. Maximaal 20 kg. in een doos en geen gebruik maken van afvalcontainers. a.u.b. !!

Wordt het papier bij u niet bij huis opgehaald of wilt u het op en ander moment kwijt, dan kan het in één van de containers op het sportpark worden afgeleverd. De container daar is van maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur geopend. Buiten de openingstijden geen papier achterlaten. Het papier geperst in stapelbare dozen of gebundeld aanleveren.

Een dringend verzoek geen afval (zoals piepschuim, plastic, geplastificeerd papier, hout, puin of sap- / melkpakken) mee aan te bieden of af te leveren.

Dit is de laatste huis-aan-huis actie voor de vakantie. In augustus is er geen huis-aan-huis actie. De container op de papkeerplaats van het sportcomplex is wel op de gebruikelijke tijden geopend. De eerstvolgende huis-aan-huis actie is op vrijdag 3 september.

Eenieder alvast bedankt voor de medewerking en een fijne vakantie toegewenst.

Sv Bedum en Sint Walfridusschool.

Facebook TwitterLinkedin
­