Korting op bomen en struiken in Het Hogeland

Woon jij in de gemeente Het Hogeland en kan jouw tuin of erf wel een boom, haag of zelfs een bosje gebruiken? Doe dan mee met de plantactie Bomen zijn baas. Via planboomgroningen.nl krijg je forse korting op 15 soorten jonge boompjes.

Voor 2 euro per stuk kun je de inheemse boompjes van ongeveer 60-80 cm kopen. Tot 10 bomen of struiken wordt de aanvraag in principe goedgekeurd, zolang de voorraad strekt. Bestel je meer dan 10 bomen dan beoordeelt het team van Plan Boom jouw aanvraag. Je moet bij een bestelling van meer dan 10 bomen of struiken een plattegrondje, omschrijving en een foto van de plantplaats aanleveren. Op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari 2023 kun je de bestelling afhalen aan de Wierdaweg in Winsum (de parkeerplaats bij het zwembad). In totaal zijn er 3.500 boompjes beschikbaar.

Naar planboomgroningen.nl

10 miljoen bomen

‘Bomen zijn baas’ wordt gesteund door de gemeente Het Hogeland, de provincie Groningen en de Postcode Loterij en is onderdeel van het landelijke project Plan Boom van de Natuur en Milieufederaties en LandschappenNL. Samen hebben zij als doel 10 miljoen bomen te planten in Nederland.

Facebook TwitterLinkedin
­