Buitentafel - Werken Met Zorg - De makkelijke Moestuin - verkoop producten

De tuinwerkers van Werken Metzorg aan de Winsumerweg zitten met de handen in het haar. Door warmte en goede zorg staat de kas vol met planten die verkocht kunnen worden. Deelnemers en vrijwilligers vallen in en werken extra hard in het groen nu de eerste collega’s met vakantie zijn. De plantenverkoop is intussen begonnen. Om de opkweek van nieuw plantgoed ruimte te geven worden de planten die versneld groot genoeg zijn om de kas te verlaten met stuntprijzen verkocht bij grotere aankoop per klant.

Levering voedselbank Werken Met Zorg De makkelijke Moestuin

Intussen gaat de verkoop van De Makkelijke Moestuin producten en de teelt en levering van groenten aan Voedselbank Stad Groningen ook gewoon door.

Schapen op de tuin - Werken Met Zorg - De makkelijke Moestuin - verkoop producten

Extra aktie was nodig voor twee avontuurlijke schapen (rammen) van het buurland die de hekken totaal niet serieus namen en er gewoon dwars- en onderdoor gingen. Ze deden zich te goed aan de slaplanten op het grote veld. Na versteviging door de tuinwerkers is dat hopelijk nu verleden tijd. 

Hekversterking - Werken Met Zorg - De makkelijke Moestuin - verkoop producten

Wilt u ons komen helpen in de tuin en bij de plantenverkoop of wilt u juist planten en kruiden komen uitzoeken, ook nog voor het goede doel?

Theehuis Werken Met Zorg De makkelijke Moestuin verkoop producten

Op het terras van het pas heropende Theehuis worden de tuinklanten onthaald met een gratis consumptie. Rondleiding met uitleg over alle activiteiten over het hele terrein is ook mogelijk. 

Planten in de kleine tuin - Werken Met Zorg - De makkelijke Moestuin

Teelt in de kas -Werken Met Zorg - De makkelijke Moestuin

Verspenen in de kas - Werken Met Zorg - De makkelijke Moestuin

Iedere werkdag van de week bent u welkom tussen 9.00 en 15.00 uur!

Meer info?

Bel 050-8222676

Of kom langs: Werken Metzorg, Winsumerweg 1,  9738 TC Groningen

Facebook TwitterLinkedin
­