Kamperen in provincie Groningen is erg populair

Kamperen wordt voor veel mensen gezien als de ultieme manier van vakantie vieren. Zit jij er ook aan te denken om in de vakantieperiode een campingplaats te boeken om hier te genieten van de rust, natuur en het lekkere weer? Overweeg dan eens een camping in onze eigen provincie Groningen. Kamperen in Groningen wordt namelijk steeds populairder en hieronder staan redenen waarom jij dat ook eens zou moeten ontdekken.

1. Even weg uit de drukke omgeving

Woon jij in een grote(re) stad? Dan is dat al dé reden om daar eens van te ontsnappen. Even weg uit de drukte: wie heeft daar zo af en toe geen behoefte aan? In onze mooie provincie kun je genieten van alle rust, want Groningen heeft je veel natuur te bieden (nog mooier dan Drenthe, écht waar!). Zo kun jij tijdens jouw vakantie helemaal ontspannen, zodat je weer opgeladen en vol goede moed na de vakantie weer aan het werk kunt.

2. Quality time met jouw gezelschap

Of je nou met jouw gezin, met jouw partner of de hele familie een camping bezoekt: een camping is dé ideale plek om optimaal van elkaar te genieten. Op een camping is het vaak één en al rust en er heerst vaak een romantisch sfeertje. Zet een tafeltje buiten de caravan of camper, steek een kaarsje aan en speel een leuk kaartspel. Ook kun je natuurlijk gezellig in de binnentent of de caravan zitten, inclusief lekkere hapjes. Zeg maar hallo tegen het unieke camping-gevoel!

3. Uitwaaien aan zee

Groningen is een provincie die jou veel kan bieden als het aankomt op natuur. Zo staat Groningen bekend om de vele bossen en leuke wandelpaden, maar de provincie Groningen is natuurlijk ook verbonden aan de Waddenzee. Wanneer je op vakantie bent in Groningen, is dat een goed moment om eens naar de kust te gaan. Hier kun je heerlijk uitwaaien en lange wandelingen maken. Je kunt zelfs vanuit Groningen een Waddeneiland bezoeken.

Verblijven in Groningen

We kunnen er dus niet omheen draaien dat er genoeg te beleven valt in Groningen. Als je op zoek bent naar een leuke camping waarbij jij met jouw camper kunt vertoeven, dan is camperplaats De Beerte in Beerta een aanrader. Dit is een kleinschalige en gezellige combi van een camping en camperplaats waar jij heerlijk kunt genieten van jouw vakantie. Ben je op zoek naar een andere camping in Groningen? Bekijk hier meer campings in Groningen en boek nu jouw volgende vakantie!

Facebook TwitterLinkedin
­