Workshop Meer natuur in je tuin

Het Groenplatform in Het Hogeland geeft in juni op één avond een workshop over natuurlijker tuinieren.

De workshop is bedoeld voor mensen, die hun tuin natuurlijker willen maken en in hun tuin meer ruimte willen geven aan wilde planten en inheemse dieren. Als je een paar kleine dingen in je tuin verandert, kun je al een grote bijdrage leveren aan de biodiversiteit in je dorp of woonwijk.

Er wordt aandacht besteed aan de principes van het ecologisch tuinieren en er is aandacht voor de volgende onderwerpen: bodem, bodemleven, water, insecten en tuinvogels. Er worden veel tips en adviezen gegeven. Daarnaast is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen en voor uitwisseling van ervaringen en plantmateriaal (plantjes en zaden).

De workshop wordt gegeven in de kas achter VO-school Terra (Hamrik 4A) in Winsum op woensdagavond 5 en, bij voldoende aanmeldingen, op 19 juni (van 19.00 uur tot 21.00 uur). N.B.: de 22e mei is de workshop al volgeboekt.

De workshop kost 10 euro en daarvoor krijgt u koffie en cursusmateriaal.

Wilt u meedoen, geeft u zich dan voor 20 mei op per mail bij Jan Langelaar, mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geeft u dan aan op welke avonden u de workshop kunt volgen (5/6 en/of 19/6).
U krijgt na opgave bericht op welke avond u ingedeeld bent.

 

Het Groenplatform in Het Hogeland valt onder Wierde en Dijk

Facebook TwitterLinkedin
­