De voorverkoop voor Sunsation 2023 gaat zaterdag 28 januari van start met de Voorverkoopdag. De voorverkoop vindt plaats op het festivalterrein van Sunsation, aan de Oosterburen 1 in Middelstum. Vanaf 10.00 uur zijn kaarten en munten verkrijgbaar met een hoge korting, de verkoop duurt tot 16.00 uur of zo lang de voorraad strekt. Er kan zowel contant als met pin betaald worden, zorg dat je er op tijd bij bent!

sunsation middelstum voorverkoop 2023 poster

De 34e editie van Sunsation begint op vrijdag 24 maart met Sunsation Live, op zaterdag 25 maart volgt de Klimaatgroep Hollandse Avond. Het tweede weekend van Sunsation begint op vrijdag 31 maart met Back to the 90’s & 00’s en op zaterdag 1 april staat het Sunsation Dance Event op het programma.

In de voorverkoop zijn alleen kaarten voor de zaterdagen te koop, losse kaarten voor de vrijdagavonden worden aan de deur op de avond zelf verkocht. Je kaart voor de zaterdag geeft gratis toegang op de vrijdag in hetzelfde weekend.

Indien er nog kaarten over zijn, gaat op maandag 30 januari de reguliere voorverkoop van start bij Drogisterij Marja in Middelstum en online via sunsation.nl.

Facebook TwitterLinkedin
­