Thuiskamer JC Uithuizen verhuist naar de bibliotheek aan de Blink

Op donderdag 23 november is de thuiskamer van het JC in Uithuizen verhuisd. De thuiskamer is vanaf dat moment in de bibliotheek aan de Blink 1C in Uithuizen. Ook de openingstijden veranderen. Dat is vanaf 23 november elke donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Vind jij het leuk om anderen te ontmoeten? Om samen iets te doen? Kom dan naar een van de Thuiskamers in Het Hogeland.

logo Thuiskamer JC Uithuizen

Een Thuiskamer is een activiteit voorvolwassenen van alle leeftijden. Je mag het zien als een verlenging op je eigen woonkamer maar dan samen met dorpsgenoten en enthousiaste vrijwilligers. Een Thuiskamer is een plek waar je anderen kunt ontmoeten en samen leuke dingen kunt doen. Waar je gezelligheid en contact kunt halen door iets waardevols mee te brengen: jezelf! We horen graag jouw verhaal! We zijn geïnteresseerd in wie je bent, wat je leuk vindt en wat je nog zou willen doen? Ook voor een ander. Er is altijd ruimte voor een luisterend oor. Daarnaast kan er veel maar hoeft er niks. Gewoon jezelf zijn dus. We zijn er wel met elkaar en voor elkaar. Doe je mee? We zien je graag! We hebben een open inloop.

Meer informatie voor thuiskamer Uithuizen: Monica 06 461 55 101 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Facebook TwitterLinkedin
­