Simpel Zat geeft (F)luisterconcert in Dorpshuis Pieterburen - zondag 22 januari

Zondagmiddag 22 januari geeft de bekende Groningse band Simpel Zat een (F)luisterconcert in Dorpshuis Pieterburen. Het concert begint om 15.00 uur en de zaal gaat om 14.30 uur open.

Het belooft een feest der herkenning te worden. Zo kunt u luisteren naar muziek van de Dijk, Rowwen Hèze, Neil Young, Blöf, Springsteen, Boudewijn de Groot, U2, Snowpatrol, Billy Joel, CCR en nog vele anderen.

Bezetting; Jakob Moorlag-percussie en zang, Pieter Zegeling-accordeon, Geert-Jan Enting-bas en zang, René Veldman-zang, mondharp en gitaar en Wim Helder-gitaar en zang.

Tickets zijn te bestellen via https://dorpshuispieterburen.nl/shop/

 

Simpel Zat
Oorspronkelijk gestart in 1986 door Wim Helder en René Veldman uit Bedum als het duo Wim & René. Inmiddels is deze formatie uitgegroeid tot een unieke vijfpersoonsband. De zang en instrumenten van deze muzikale vrienden vullen elkaar goed aan en ze timmeren na 37 jaar nog steeds flink samen aan de weg. De bandleden maken akoestische covers van diverse artiesten maar dan op hun eigen eigenwijze wijze. Het repertoire bestaat uit nummers vanaf de jaren 60 tot en met heden.

Facebook TwitterLinkedin
­