Omdat het weer kan! Oranjevereniging Noord- en Zuidwolde.

Na twee jaar een aangepast programma te moeten volgen door corona, mogen we dit jaar weer los.

“We hebben voor Koningsdag 2022 alles uit de kast gehaald om er als vanouds weer een feestelijk en gezellig gebeuren van te maken in onze beider dorpen!

Je merkt dat kleine dorpen sterk kunnen zijn met een traditionele en gezellige Koningsdag waar velen van houden.

We hebben een activiteitenaanbod dat rekening houdt met alle leeftijden, zodat er altijd wel wat te beleven valt. Iedereen uit de wijde omgeving is welkom!”

En omdat we wat in te halen hebben, vieren we twee dagen feest. Koningsdag en zaterdag 30 april.

Programma Koningsdag 27 april 2022:

Vanaf 13:00 uur is er aan de Pastorielaan in Zuidwolde een gezellige en goed bezochte vrijmarkt voor jong en oud met veel muziek en een altijd goede sfeer.

Tijdens de vrijmarkt zijn er talloze sportieve activiteiten voor jong en oud. Er is onder andere een buikschuifbaan, een springkussen, bungeerun en een  talentenjacht op het hoofdpodium. Verkopers van de vrijmarkt kunnen vanaf 12:00 uur terecht om hun waren uit te stallen.

Om 17:30 start de uitdagende autopuzzeltocht die je samen met je familie, buren, vrienden of collega’s kunt rijden en je langs de mooiste plekjes van het Ommeland leidt

’s Avonds starten we om 20:00 met een muziekbingo waarna Koningsdag gezellig  wordt afgesloten met de muziek van DJ Koos.

Alle activiteiten van deze dag vinden plaats op en rondom het veldje aan de Pastorielaan in Zuidwolde.

Zaterdag 30 april staat in het teken van fietsen en wandelen.

Er zijn een tweetal routes uitgezet.  Met de bus word je vanuit Zuidwolde naar de startplaats gebracht en ook het vervoer van de fietsen wordt geregeld. Bij het startpunt is het mogelijk een museum te bezoeken. De wandeltocht is 25 km en de fietsers kunnen kiezen uit een route van 25 of 54 km.

De festiviteiten worden  zaterdagavond vanaf 20:00 uur in de feesttent aan de Pastorielaan afgesloten met een spetterend optreden van de band SoulDeep. Entree is gratis.

Het hele programma en verdere info is te vinden op de website van de Oranjevereniging Noord- en Zuidwolde www.oranjevereniging.info

Facebook TwitterLinkedin
­