Louwrens Hacquebord lezing cultuur in Onderdendam

Op dinsdag 13 februari om 20.00 uur organiseert het Cultureel Podium Onderdendam een lezing van prof dr Louwrens Hacquebord, hoogleraar met emeritaat Arctische en Antarctische Studies aan de universiteit van Groningen.

Louwrens deed 35 jaar lang onderzoek naar de exploitatie van de poolgebieden. Hij vertelt enthousiast over de jacht op walvissen en ijsberen en ziet met lede ogen toe op de veranderingen, die gaande zijn in deze gebieden. De opwarming van onze aarde heeft met name grote consequenties voor het ijs op de polen en derhalve voor ons. Louwrens is een wetenschapper, die niet oordeelt over oorzaken, maar vooral waarneemt en op basis van feiten probeert te voorspellen.

Louwrens Hacquebord lezing cultuur in Onderdendam

Louwrens Hacquebord is geen onbekende in onze regio. Hij woonde vele jaren in Winsum en Sauwerd en was een gewaardeerd marathonloper bij de Loopgroep Bedum. Tegenwoordig is hij inwoner van Haren.

Voor de lezing is het verstandig te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De entreekosten zijn 3 euro.

Facebook TwitterLinkedin
­