Lezing en clinic Ewout Staartjes dorpshuis van Onderdendam

Op vrijdag 26 januari as komt Ewout Staartjes, schrijver van het net uitgekomen boek “HELENDE KOU” om 20.00 uur naar het dorpshuis van Onderdendam , Achterweg 1, voor een lezing.

Ewout schrijft vanuit een enorme deskundigheid over de gezondheidsaspecten van kou. Het is een onderwerp, dat nogal veel mensen bezighoudt en zo ook de WINTERZWEMMERS van Onderdendam. Vandaar zijn komst naar Onderdendam om over dit onderwerp een lezing te houden.
Maar let op: het hoeft niet te blijven bij alleen een lezing. De volgende ochtend namelijk op zaterdag 27 januari geeft Ewout een clinic in de gymzaal van het dorpshuis om daarna de clinic voort te zetten in het ijskoude water van het Winsumerdiep. Deze clinic staat open voor iedere belangstellende. Mocht men hieraan mee willen doen en dat geldt ook voor de komst naar de lezing op vrijdagavond, moet men zich aanmelden via het mailadres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uiteraard wordt u na de lezing in de gelegenheid gesteld het boek HELENDE KOU te kopen met een persoonlijk schrijfsel van Ewout Staartjes.

De entreekosten voor de lezing houden we laag, namelijk 3 euro p.p.

Facebook TwitterLinkedin
­