Aandacht voor jou!!!

Kom je ook kijken hoe Marlies en Isa onze prachtige lingerie showen @DreamAvenue. @FinalistenMissNederland. Terwijl jij ondertussen kunt genieten van al het goeds, moois en lekkers wat wij gezamenlijk te bieden hebben voor jouw lijf!!

Donderdag 28 oktober 2021 van 19:00 tot 21:30 uur.
Grotestraat 15C, 9781 HA Bedum

 Ladies Night Nice4us Bedum Grotestraat 15c
fototograaf : William Rutten

Leuk je nagels doen, heerlijke huidverzorging van de schoonheidsspecialiste, een gezond lijf door de voedingsadviezen en trainingen van Special Fit, of een gezond voedingschema van Herbalife.

Of ga jij meer voor de hippe en heerlijke soda's van Slijterij Hoekstra of iets lekker van de tafel van Bakkerij Koning en neem je direct voor thuis even bloemstukjes mee van onze bloemist.
zoveel te beleven bij ons!!! Kom vooral een kijkje nemen!

@beautysalon Avalon @Special Fit @úw topslijterij Hoekstra @ Aletta Vogel-Kootstra met Herbalife @Bakkerij Koning @Bloemen Dekker @Nagels enzo @Nice4us

OOK TE ZIEN!!!
Marlies en Isa, beide finalisten van de Miss Nederland verkiezing 2021 zijn aanwezig, om een deel van onze lingerie collectie te showen!. @dreamavenue @finalistenmissnederland met fotografie van William Rutten.

Bij de ingang zullen wij iedereen controleren middels de CoronaCheckApp, zodat we binnen geen rekening hoeven houden met de 1,5 mtr afstand.

Zie ook Facebook: https://www.facebook.com/events/573484557313913?ref=newsfeed

Facebook TwitterLinkedin
­