Bedum houdt van zaterdag 4 tot en met zaterdag 11 september een ‘Kleintje Lichtweek’ en bestaat uit het versieren en verlichten van de eigen woning en tuin.

Het thema is vrij in te vullen, en de bewoners kunnen genieten van de sfeervolle versierde en verlichte straten, maar er worden geen extra activiteiten zoals een start- en slotfeest georganiseerd. De kermis is natuurlijk weer van de partij van dinsdag 7 t/m zaterdag 11 september, op het Versplein.

Individuele fotowedstrijd

Ook dit jaar is er weer een wedstrijd aan de Lichtweek verbonden, in de vorm van een individuele fotowedstrijd. Deelnemers kunnen uiterlijk dinsdag 7 september een foto insturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het bestuur selecteert online een top 10 en gaat deze adressen bezoeken om vervolgens de mooiste drie uit te kiezen. Deze winnaars worden woensdag 8 september online bekend gemaakt. Maar meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen.

Deelnemers Lichtweek 2021

 lichtweek bedum 2021 straten deelname

Zie ook www.lichtweekbedum.nl/deelnemers

Lichtweek Bedum 2022

Volgend jaar, september 2022, houden we weer een reguliere Lichtweek en pakken we groots uit! Samen met Horeca Bedum, Kermis en Loopgroep Bedum starten we in oktober dit jaar met de nieuwe voorbereidingen en gaan we ervanuit dat we tegen die tijd weer een feest als vanouds voor u mogen organiseren. Het thema ’22 is: Films & Hollywood.

Noteer alvast in uw agenda:
Lichtweek Bedum ’22. Thema: Films & Hollywood

Bestuur Stichting Lichtweek Bedum

Facebook TwitterLinkedin
­