Huis-aan-huis oud papieractie Bedum vrijdag 7 juli a.s.

Vrijdag 7 juli a.s. wordt in het dorp Bedum binnen de bebouwde kom de maandelijkse huis-aan-huis oud papieractie van SV Bedum en de St. Walfridusschool gehouden. Het papier uiterlijk om 17.00 uur bij de weg zetten. 

Het papier gebundeld of in een goed gesloten doos aanbieden. Graag zoveel mogelijk in groepjes neerzetten. Maximaal 20 kg. in een doos en geen gebruik maken van kliko's a.u.b. !!  

Wordt het papier bij u niet bij huis opgehaald of wilt u het op en ander moment kwijt, dan kan het in één van de containers op het sportpark worden afgeleverd. De container daar is van maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur geopend. (Ook tijdens de vakantie) Buiten de openingstijden geen papier achterlaten. Lege doze losscheuren. Het papier geperst in stapelbare dozen of gebundeld aanleveren.  

Een dringend verzoek geen afval (zoals piepschuim, plastic, geplastificeerd papier, hout, puin of sap- / melkpakken) mee aan te bieden of af te leveren.

Dit is de laatste huis-aan-huis actie voor de vakantie. Op de eerste vrijdag in augustus wordt er geen oud papier opgehaald.

De eerstvolgende actie staat gepland voor vrijdag 1 september 2023.

Eenieder alvast bedankt voor de medewerking en een prettige vakantie toegewenst. 

Sv Bedum en Sint Walfridusschool.

Facebook TwitterLinkedin
­