De beste container opslagen voor je tuin

Iedereen is het erover eens dat vuilnisbakken niet het meest aantrekkelijke element van de voor- of achtertuin zijn, deze prijs gaat immers vaak naar de buitenkeuken bbq. Natuurlijk, ze zijn een fundamenteel onderdeel van elk huishouden, maar als je je voor- en achtertuin er mooi wilt laten uitzien, waarom zou je er dan niet helemaal voor gaan en je vuilnisbakken opslaan in een opslagruimte? Dus, als je op zoek bent naar een eenvoudige oplossing om je vuilnisbakken te verbergen in je tuin, lees dan verder en bekijk onze favorieten op de markt.

MetaalEnzo Container Ombouw

Dat je je vuilnisbakken niet langer in het zicht wilt in je tuin is niet meer dan logisch. Je wilt immers dat de buitenruimte van je huis er prachtig uitziet, wat zeker het geval is als je de container ombouw 3 containers van MetaalEnzo koopt. Dit huis voor drie vuilnisbakken bestaat uit dubbel gepoedercoat staal, terwijl het bekleed is met douglas hout. Eventueel kun je ook de achterkant voorzien van dit hout, maar dit is niet nodig als je de berging tegen een muur plaatst. Maak je gebruik van vier vuilnisbakken? Koop dan een container ombouw 4 containers van MetaalEnzo! 

Keter Midi Store It Out Pro

Als je op zoek bent naar een opbergbox voor vele doeleinden, dan is dit er een voor jou. Deze eenheid is perfect voor het opbergen van rolcontainers, meubels, gereedschap en apparatuur. Hij biedt ook droge en geventileerde opslag met twee deuren die wijd opengaan voor gemakkelijke toegang. De multifunctionele box is naar eigen zeggen duurzaam en weerbestendig, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het afdekken ervan bij stormachtig weer. De box is gemakkelijk te onderhouden en de coating is kleurloos zodat hij er het hele jaar door fris uitziet. Bovendien is hij voorzien van een vloer voor zwaar gebruik en afsluitbare voorzieningen voor extra veiligheid.

Rowlinson Double Bin Store in Natural Timber

Rowlinson Bin Stores zijn een geweldige manier om je niet zo aantrekkelijke rolcontainers te verbergen. Alle kasten zijn onder druk behandeld tegen rot, dus ze zijn gemaakt om lang mee te gaan. Dankzij de kleur van het hout kun je de kasten bovendien herschilderen zodat ze perfect in je tuin passen. Ze zijn verkrijgbaar voor één, twee of drie rolcontainers van gemiddelde grootte, zodat je ze kunt aanpassen aan je behoeften. Deze opslagplek voor containers is behandeld zodat het niet gaat rotten naar verloop van tijd. 

VidaXL Double Wheelie Bin Shed

Als je op zoek bent naar een opslagruimte die er zowel trendy als praktisch uitziet, dan past deze polyrotan in een moderne tuin. Als je geen fan bent van houten of kunststof bergingen, dan is dit de berging voor jou. Hij heeft een vergrendelingssysteem en twee afzonderlijk te openen deuren, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot de inhoud. De deur biedt plaats aan twee rolcontainers, dus hij past goed bij middelgrote huishoudens. Een ander pluspunt van deze berging voor vuilnisbakken is dat het rot- en waterbestendig is. 

 

Partner bijdrage

Facebook TwitterLinkedin
­