Oud papier a.s. vrijdag 5 maart 2021

Papier uiterlijk om 17:00 uur bij de weg zetten.

Vrijdag 5 maart a.s. wordt in het dorp Bedum binnen de bebouwde kom de gebruikelijke huis-aan-huis oud papieractie van SV Bedum en de St. Walfridusschool gehouden. In verband met de avondklok beginnen we eerder dan gebruikelijk. Het papier uiterlijk om 17.00 uur bij de weg zetten.
 
Het papier gebundeld of in een doos aanbieden. Graag zoveel mogelijk in groepjes neerzetten. Maximaal 20 kg. in een doos en geen gebruik maken van afvalcontainers. a.u.b. !! 

Op donderdag 4 en vrijdag 5 maart staat er ook een container aan de Industrieweg nabij de ingang van Gemeentewerken. Hier kunt u het oud papier zelf afleveren. Hiervan graag zoveel mogelijk gebruik maken in plaats van het papier naar het sportpark te brengen.

Wordt het papier bij u niet bij huis opgehaald, dan kan het in één van de containers op het sportpark worden afgeleverd. De container daar is van maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur geopend. Buiten de openingstijden geen papier achterlaten. Het papier geperst in stapelbare dozen aanleveren, lege dozen loshalen en plat maken en zo ver mogelijk de container inbrengen.

Een dringend verzoek geen afval (zoals piepschuim, plastic, geplastificeerd papier,  hout, puin of sap- / melkpakken) mee aan te bieden of af te leveren.

Eenieder alvast bedankt voor de medewerking.
 
Sv Bedum en Sint Walfridusschool.

Facebook TwitterLinkedin
­