Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Adverteren op Bedumer.nl


Voordelig Adverteren op bedumer.nl

Bedumer.nl is de meest bezochte informatie site van Bedum, Onderdendam, Noord- en Zuidwolde. Dagelijks zijn er gemiddeld 2000 unieke bezoekers en jaarlijks worden er meer dan 2,5 miljoen pagina’s geraadpleegd en de bezoekersaantallen groeien nog elke week.

We bieden bedrijven en instellingen de mogelijkheid om te adverteren op bedumer.nl. Door het adverteren op bedumer.nl bereikt u gericht uw doelgroep, de inwoners en bedrijven in en rondom  Bedum. Adverteren op bedumer.nl is een goedkoop alternatief voor reclame in papiervorm, zoals een krant. Het grootste voordeel van internetadvertenties is dat ze interactief en 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bekijken en te raadplegen zijn.

Bovendien steunt u met uw advertentie bedumer.nl.Advertentievormen
U kunt op de volgende manieren adverteren op bedumer.nl:
 


Bannertypes: Topbanner A en Banner B

Topbanner A: Banner met een afmeting van 450 x 70 pixels. Deze Top Banner is een permanent roterende banner die op iedere (sub)pagina word getoond. De banner is groot en opvallend en hierdoor niet te missen voor bezoekers.

Banner B:
Banner met een afmeting van 125 x 50 pixels. Deze banner wordt op alle pagina’s getoond. Daardoor is de banner niet te missen voor bezoekers.

 


voorbeeld bannerrotator

Bannerrotator: Banner met een afmeting van maximaal 125 x 210 pixels. Deze Banner is een permanent roterende banner die op iedere (sub)pagina wordt getoond. Daardoor is de banner niet te missen voor bezoekers. De banner is zeer geschikt voor het aanprijzen van bv. woning van de maand, wijn van de maand, aanbieding van de maand etc…. Je mag maximaal 4 afbeeldingen plaatsen in de rotator. Indien gewenst wordt de banner één keer per maand kosteloos door ons aangepast. Indien u zelf de banner aanpast dan kan dit zo vaak als u wilt.


Zowel bij banner B, topbanner A als de bannerrotator kan een bezoeker worden doorgelinkt naar uw eigen website of advertentiepagina als de bezoeker op uw banner klikt.

Via Bedumer.nl bereikt u als Bedumer middenstander direct uw doelgroep en dat tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Duidelijk zichtbaar
Een banner die op bedumer.nl getoond wordt, kan steevast rekenen op een flink aantal klikken. Dit betekend dus een flink aantal bezoeken aan uw site door potentiële klanten. Bovendien ziet een bezoeker uw naam meerdere keren voorbij komen.
 

Voor meer informatie en prijzen stuur een mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken


 

 

Gerelateerde artikelen

         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter