Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Mixtoernooi basketbalvereniging Bedum Blues groot succes!
Gepubliceerd op maandag 05 januari 2015

Dat basketbal een steeds populairder wordende sport is, bewijst ook het mixtoernooi van basketbalvereniging Bedum Blues. De vereniging is de laatste jaren flink gegroeid en kent nu een 100-tal leden. De verwachting is, dat dit de komende jaren gestaag verder door zal groeien, door onder andere het positieve imago van de basketbalsport. Daarnaast speelt de bekendheid van Donar uit Groningen een belangrijke rol.

Afgelopen dinsdag 30 december werd het jaarlijkse mixtoernooi gehouden. Dit jaar werd besloten dit groter aan te pakken.
Heel de gemeente Bedum werd in feite uitgenodigd om in sporthal “de Beemden” in Bedum mee te doen. Dit resulteerde in een geweldige opkomst. Er waren uiteindelijk zelfs 14 teams te vormen uit de 105 enthousiaste aanmeldingen.

Mixtoernooi basketbalvereniging Bedum Blues groot succes!

De teams werden verdeeld in 2 poules:
Poule A: 7 teams met vooral wedstrijdspelers en poule B: kinderen en recreanten.
Het resultaat was dat spelers uit min of meer vergelijkbare niveaus het tegen elkaar opnamen. Het doel was uiteraard meedoen aan een leuk en sportief basketbaltoernooi.
Van 13:00 uur tot ongeveer 18:00 uur werden meerdere wedstrijden gespeeld.

De muziek werd verzorgd door DM Muxic DJ’s & Events. Deze zweepten de groep sportievelingen extra op.

Ook was er een flinke groep ouders, vrienden, familieleden en nieuwsgierigen die vanaf de tribune de basketballers gade sloegen en aanmoedigden.
De oliebollen en patat smaakten prima en jong en oud hebben enorm genoten.

Mixtoernooi basketbalvereniging Bedum Blues groot succes!

De winnaars van Poule A waren de “Cobra’s” met Rein Stulp, Bart Vink, Klaas Groefsema, Erik Padje, Jeroen van Lingen, Jan de Vries, Peter de Blécourt, Dirk van de Riet en Jos Veldkamp.
De winnaars van Poule B waren de “Stags” met Sita en Laura de Vries, Davy Jeuring, Jack Janssens, Daphne en Marit Wesselink en Lucas Krassenberg.
Aan het eind van het toernooi werd de “Shoot-out” gehouden. Een spel waarin alle spelers in een rij gingen staan en elkaar “out” konden gooien door beheerst te mikken op de basket. De
winnaar van Poule A was Jonas van Ginkel (3e jaar op rij) en voor Poule B was dit Wesley de Haan.

Na 18:00 uur werd er nog nagepraat in de naburige kantine onder het genot een drankje. Een geslaagde dag, dat was de conclusie.

Voor wie basketballen een sport is die bij hem of haar past, of nieuwsgierig is geworden, is er de mogelijkheid om zelfs 4 x gratis mee te trainen.

Er wordt bij Bedum Blues gespeeld met 7 wedstrijdteams vanaf de leeftijd van ca. 8 jaar. Voor de kleinste aspirant leden is er een speciaal mini-team, waar onder extra begeleiding, via het spelend leren, het plezier in het samen sporten en in het bijzonder de basketbalsport wordt ervaren.

Kijk voor informatie op onze website: www.bedumblues.nl

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM