Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Kenders Bouw - DIO/Bedum blijft ongeslagen in eigen huis
Gepubliceerd op donderdag 14 december 2017

Kenders Bouw - DIO/Bedum blijft ongeslagen in eigen huis - zaterdag 9 december 2017

De volleybal heren van Kenders Bouw DIO/Bedum hebben afgelopen zaterdag weer een belangrijke overwinning weten bij te schrijven. In sporthal De Beemden wist de ploeg van Edwin ten Kate zijn vierde overwinning te boeken in eigen huis. Tegenstander HLB Van Daal/DS uit Den Dungen kon het de ploeg uit Bedum twee sets heel lastig maken, maar de Bedumers pakten toch de volle buit met een 3-0 overwinning.

DIO/Bedum was door twee nederlagen en een afgelaste wedstrijd van de tweede naar de vierde plek gezakt. Om de aansluiting te blijven houden met koploper Sliedrecht moest er dus gewonnen worden. De heren uit Den Dungen waren de Bedumers ook al voorbij gegaan op ranglijst. Vorig seizoen was HLB Van Daal de enige ploeg die DIO/Bedum een thuisnederlaag wist te bezorgen.  DIO was dus gewaarschuwd.

In de eerste set namen de gasten ook snel de leiding. DIO liep daardoor al snel achter de feiten aan. Pas bij de 20 punten kwam de thuisploeg weer op gelijke hoogte met HLB Van Daal. Vanaf dat moment ontvouwde zich een thriller van een set. Beide teams kregen mogelijkheden om de set binnen te halen, maar diep in de verlening waren het de Bedumers die het setpunt wisten te benutten. Met 30-28  werd het 1-0 in sets.

Ook in de tweede set kreeg het publiek weer een spannend schouwspel voorgeschoteld. Ondanks de vele serve fouten van beide ploegen, leek het erop dat DIO halverwege de set het verschil ging maken. Bij een stand van 21-17 kwamen de Brabanders echter weer terug in de set. Ook nu kregen beide ploegen setpunten en ook nu was het DIO/Bedum die uiteindelijk de set wist binnen te halen. Dit keer met 27-25.

In de derde set ging de remmen los bij de thuisploeg. Mede dankzij een handvol directe blokpunten liepen de Bedumers snel uit. Het geloof was er niet meer bij HLB Van Daal. Richting het einde van de set kwam daar nog een serve serie overheen van DIO. Met 25-12 ging de derde set met overmacht naar DIO/Bedum. Daarmee stond er ook een 3-0 score op het bord.

Waar de overige ploegen aankomende zaterdag allemaal in actie komen,  is Kenders Bouw DIO/Bedum wederom speelvrij. Hierdoor lopen de Bedumers wel twee wedstrijden achter, maar die zullen worden ingehaald in het nieuwe jaar. De eerst volgende wedstrijd is op zaterdag 13 januari tegen De Witte Olhaco. Dit is wederom een thuiswedstrijd.

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM