Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Kenders Bouw – DIO/Bedum eenvoudig langs hekkensluiter
Gepubliceerd op dinsdag 07 november 2017

Kenders Bouw – DIO Bedum eenvoudig langs hekkensluiter Compaen uit Oostzaan

De volleybal heren van Kenders Bouw DIO/Bedum hebben afgelopen zaterdag alweer de vijfde competitie overwinning weten te behalen. In Oostzaan kende de ploeg van coach Edwin ten Kate weinig problemen met hekkensluiter Compaen. Na een uur spelen konden de Bedumers met een 0-3 overwinning huiswaarts keren.

De ploeg uit Bedum was op voorhand favoriet. Waar de Bedumers medekoploper zijn in de Topdivisie, heeft Compaen het een stuk moelijker. De ploeg uit de Zaanstreek staat op de laatste plek met slechts één punt. 

DIO/Bedum begon de wedstrijd met Jochem van Diepen, Thijs Homan, Dewi Verseput, Bert Bouwers, Nico Hoekstra, Erik Rekker en libero Niels Kuypens. Erik Rekker 1,5 jaar blessureleed aan zijn knie weer zijn rentree bij Heren 1.

Aan het begin van de eerste set wist DIO meteen het verschil al te maken. Voornamelijk via het blok werden er veel punten gemaakt. Bij een stand van 7-13 was Compaen al door beide time-outs heen. De thuisploeg wist richting het einde van de set toch nog op twee punten van DIO te komen, maar daar bleef het ook bij. Een sterk serveerde Jochem van Diepen het met een ace af (21-25).

In de tweede set gooide Van Diepen er met zijn serve nog een schepje bovenop. Binnen mum van tijd stond er een 0-7 score op het bord. Ook verdedigend stonden de Bedumers goed te spelen. Via de setstanden 5-15 en 12-22 werd uiteindelijk ook de tweede set eenvoudig gewonnen met 16-25.

De derde set ging tot 11-11 gelijk op, maar daarna was het weer de ploeg uit Bedum die het heft in handen nam. Met veel servedruk en enkele sterke blokkeringen liep DIO steeds verder uit. Met 16-25 werd ook de derde set winnend afgesloten en konden de Bedumers weer drie punten bijschrijven.

Volgende week speelt Kenders Bouw – DIO/Bedum wederom een uitwedstrijd. Dit keer tegen de nummer drie uit de competitie VoCASA uit Nijmegen. Het verschil tussen beide ploegen is slechts 1 puntje. Er kan dan ook gesproken worden van een kraker in de Topdivisie. De wedstrijd begint om 19:30.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM