Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Doe 30 december a.s. mee met het jaarlijks Mixtoernooi van Basketbalvereniging Bedum Blues!
Gepubliceerd op maandag 22 december 2014

Doe 30 december a.s. mee met het jaarlijks Mixtoernooi van Basketbalvereniging Bedum Blues!

Dinsdag 30 december a.s. is in sporthal “de Beemden” te Bedum het jaarlijkse Mixtoernooi van Basketbalvereniging Bedum Blues.

Basketbalvereniging Bedum Blues is een actieve sportvereniging met inmiddels een kleine 100 leden.

Er wordt gespeeld met 7 wedstrijdteams vanaf de leeftijd van ca. 8 jaar. Voor de kleinste aspirant leden is er een speciaal mini-team, waar onder extra begeleiding, via het spelend leren, het plezier in het samen sporten en in het bijzonder de basketbalsport wordt ervaren.

Naast de trainingen(elke woensdag middag en avond), worden ook de thuiswedstrijden in sporthal “De Beemden” gehouden. Het samenwerken en het plezier beleven aan de sport zijn belangrijke kenmerken van de vereniging waarbij de sportiviteit zeker niet vergeten wordt.

Doe 30 december a.s. mee met het jaarlijks Mixtoernooi van Basketbalvereniging Bedum Blues!

Het mixtoernooi is als sportevenement voor insiders inmiddels een waar begrip binnen de vereniging, waarbij clubleden, familie en vrienden samen sportief tegen elkaar basketballen.
Dit jaar nodigt Bedum Blues alle bewoners van Bedum uit om mee te doen!

Jong en oud worden die dag door elkaar ingedeeld zodat er een groot aantal teams ontstaan met spelers uit verschillende leeftijden. Het maakt niet uit of je het spel kent of beheerst. Het doel is het meedoen aan een leuk en sportief basketbaltoernooi.

Zit je op school en lijkt je dit vet of ben je een volwassene die het leuk lijkt eens een potje te basketballen en actief bezig te zijn? Kom dan van 13:00 tot 18:00 in de sporthal en speel een mee! De deelname is gratis! Voor het verhogen van de sfeer zijn er oliebollen en patat en DM Music DJ’s & Events zorgt voor een leuke muzikale noot tijdens het toernooi .

Na 18:00 uur is er nog een gezellige nazit/activiteit in de sportkantine.

Het enige wat je moet doen is: je voor 27 december a.s. opgeven via de mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Je kunt natuurlijk ook kijken op onze website: www.bedumblues.nl.  Voor vragen kun je contact opnemen met Ben Wolters: 050-3013007.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM