Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Bedumer tennissers spelen remise tegen Ten Boer
Gepubliceerd op maandag 12 maart 2018

Bedumer tennissers spelen remise tegen Ten Boer

Eén keer per jaar is het zo ver: de krachten op het tennisveld worden gemeten tijdens het Betebo jeugdtoernooi tussen Bedum en Ten Boer. Op zondag 11 maart was het Bedumer tennisveld in gereedheid gebracht om zo’n 50 spelers en speelsters welkom te heten.

De zevende versie van dit evenement werd gespeeld onder prima omstandigheden, al was het voor de toeschouwers wel wat aan de frisse kant. Tot nu toe werd de wisselbeker door elke vereniging drie keer gewonnen, dus op voorhand was de uitslag niet te voorspellen.

In de loop van de dag werden er veel korte wedstrijden gespeeld in vijf verschillende klassen. De trainers van beide clubs hadden de zaakjes goed op orde en de wedstrijden werden vlot afgehandeld. De grootte van het veld, de rackets en de ballen zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen. De wedstrijden werden sportief gespeeld en de resultaten waren wisselend, zodat de einduitslag ook echt tot het eind werd bewaard. Rond het middaguur was het tijd voor extra gevulde soep die door Henk en Nathalie Laan was gemaakt. Het bijbehorende broodje hamburger ging er ook lekker in.

Bij de bekendmaking van de behaalde punten bleek dat zowel Bedum als Ten Boer 48 wedstrijdpunten hadden behaald. Een gedeelde eerste plaats dus. De wisselbeker gaat eerst mee naar Ten Boer en halverwege het jaar komt hij terug in Bedum.

 

Foto: Peter Russchen

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter