Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Bedum Blues U22 te sterk voor Eelde
Gepubliceerd op maandag 18 januari 2016

Zaterdag 16 januari speelde het heren U22 team van Bedum Blues in een gewijzigde opstelling tegen BV Exercitia ’73 uit Eelde.

Bedum Blues speelde met twee nieuwe spelers, Wildrik Beuling die overkwam van BV Jahn 2 uit Stadskanaal en Stefan Wolters die na een stageperiode van drie maanden op Malta weer terug is gekeerd in het team.

Bedum Blues U22 te sterk voor Eelde

Aan Bedumse kant begon de wedstrijd moeizaam met veel missers. Eelde nam al snel de leiding met 0-4. Door een driepunter van Lennart Dijkman kwam Bedum beter in de wedstrijd, de scores vielen wat beter en de verdediging stond beter.

Bedum liep aan het einde van het eerste kwart uit tot 21-11, mede door opnieuw een driepunter van Dijkman en twee benutte vrije worpen van Wildrik Beuling.

In het tweede kwart kakte Bedum wat in en zette Eelde wat aan, maar dankzij Patrick Heres die 8 punten op rij maakte, stond Bedum nog wel voor met 36-34.

Bedum begon sterk aan de tweede helft met twee benutte vrije worpen van Remi Haveman en opnieuw een driepunter van Lennart Dijkman. Eelde wist maar 8 punten te maken in het derde kwart waardoor Bedum uitliep tot 51-42.

In het vierde kwart speelden beide ploegen niet goed, maar de voorsprong van Bedum kwam nooit echt in gevaar. Doordat Jordy Jeuring 2 van zijn laatste 4 vrije worpen benutte won de ploeg uit Bedum met twaalf punten verschil, de eindstand was 63-51.

Topscorers aan de kant van Bedum waren Patrick Heres met 22 punten en Remi Haveman met 12 punten.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM