Wielerronde van Bedum  
Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
                                         Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
21ste Bedrijvenvoetbal Bedum op 18 en 19 juni
Gepubliceerd op maandag 14 juni 2010

Op 18 en 19 juni staat het 21ste Bedrijvenvoetbal Bedum op het programma. Dit jaar in een iets ander jasje dan voorgaande jaren. Ten eerste heeft Scholma Druk Bedum besloten zijn naam niet aan het toernooi te verbinden, maar neemt Van Bruggen Bestratingen het hoofdsponsorschap over. Het wedstrijdprogramma op de zaterdag wordt vanzelfsprekend onderbroken om onze jongens in het Oranje aan te moedigen.

21ste Bedrijvenvoetbal Bedum op 18 en 19  juni

Door het vertrek van een drietal bestuursleden heeft het huidige bestuur gemeend om na de drukte van de afgelopen jubileumeditie geen groot feest in de sporthal te organiseren, maar het terras van de voetbalkantine geheel te overkappen middels een feesttent. De band Transaction speelt op de vrijdagavond, terwijl Hollands Verdriet de zaterdagavond voor haar rekening neemt. Beide avonden zijn vrij toegankelijk

Vrijdag 18 juni start het toernooi van de om 18.00 uur. De vrijdag staat in het teken van de poulewedstrijden. In vergelijking met afgelopen jaren spelen de teams nu 1 wedstrijd meer op de vrijdagavond, om ruimte in het programma te creëren voor de wedstrijd van Oranje op zaterdagmiddag. Op de vrijdagavond zal de band Transaction het toernooi muzikaal opluisteren.

Zaterdag gaan we om half twaalf uur al weer van start met de resterende poulewedstrijden. Om half twee wordt er een pauze ingelast om in de tent op het terras en in de voetbalkantine de wedstrijd van Nederland tegen Japan te bekijken. Voor ons Bedumers is het natuurlijk nog extra van belang dat Arjen Robben dan weer is hersteld van zijn blessure. Na deze wedstrijd zal het programma verder gaan met de achtste finales. De finale wordt tegen 18.30 uur gespeeld, en dan zal duidelijk worden wie de opvolger wordt van Smit Prefab Beton.

Image

Na de finale zal de prijsuitreiking plaatsvinden door de nieuwe burgemeester van Bedum, de heer Drs. Henk Bakker. Het bestuur is zeer verguld met zijn komst. Na de prijsuitreiking zal de band Hollands Verdriet het podium innemen om hun kunsten te vertonen.

Ook aan de jeugd is gedacht deze zaterdag. Voor een minimaal bedrag kan je je laten schminken als een echte oranje supporter of deelnemen aan het junior evenement. Dit is een circuit en bestaat uit stropdasje schieten, snelheid schieten, penalty schieten. Daarbij zit ook nog drinken en een suikerspin. Na dit alles krijgen ze een echt certificaat van het junior evenement. De kinderen die het beste scores in hun leeftijd klasse krijgen ook nog een leuke prijs! Kortom weer genoeg ingrediënten om er een geslaagd weekend van te maken.


 

Gerelateerde artikelen

Advertisement
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM