Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Zwaar ongeluk op de N46 Eemshavenweg
Gepubliceerd op maandag 07 september 2015

Zwaar ongeluk op de N46 Eemshavenweg tussen Groningen en Zuidwolde

Op de Noordzeeweg N46 tussen Groningen en de afslag Zuidwolde zijn vrijdagmiddag 4 september drie auto's en een bestelbus op elkaar gebotst.

Daarbij is zeker één persoon bekneld geraakt. De weg was 1,5 uur afgesloten in de richting van Bedum en  de Eemshaven. Er was een omleiding. De oorzaak wordt onderzocht door de Voa.

De VOA staat voor Verkeers Ongevallen Analyse. De VOA houdt zich als hoofdtaak bezig met het onderzoeken van ongevallen. Elke politieregio in Nederland beschikt over de Eenheid VOA. Alle voertuigen, kleding en uitrusting van de VOA in Nederland hetzelfde. Wel verschilt per regio de term VOA: zo heet het in de ene regio 'verkeersdienst' en in de andere 'Technische Ongevallen Dienst'. Maar de dienst die zij verlenen is overal hetzelfde. De medewerkers van de VOA hebben net als elke andere politieagent een basisopleiding gevolgd, waarna de VOA-medewerkers zich zijn gaan specialiseren het gebied van verkeerstechnisch onderzoek. Dit omdat het analyseren van ongevallen speciale technieken met zich meebrengt en om die reden niet is weggelegd voor elke politieagent. 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM