Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Uitbreiding taken brandweerpost Bedum
Gepubliceerd op woensdag 27 augustus 2014

De brandweerpost Bedum gaat per 1 september a.s. haar taken uitbreiden, de brandweer gaat dan ook uitrukken voor oppervlaktewater verontreiniging, niet alleen in eigen verzorgingsgebied (gemeente Bedum) maar door een groot deel van de provincie Groningen en een deel van de provincie Drenthe.

Daarvoor heeft de post Bedum de beschikking gekregen over een bedrijfsbus met een rubberboot, de bus is uitgerust met zogenaamde oilbooms en alle toebehoren. De bus en boot zijn eigendom van de veiligheidsregio Groningen en de waterschappen en is in de brandweerkazerne aan de Industrieweg 15 in Bedum gestationeerd. De manschappen van de brandweerpost Bedum zijn de afgelopen weken beoefend om met dit materiaal te werken. Om deze combinatie te huisvesten moest er een kleine interne verbouwing van de kazerne plaats vinden.

Uitbreiding taken brandweerpost Bedum
De Toyota bus met rubberboot op trailer

Het wagenpark van de brandweerpost Bedum ziet er nu dus als volgt uit: een DAF tankautospuit, een VW Crafter hulpverlening/personeelwagen en een Toyota bus met rubberboot.

Uitbreiding taken brandweerpost Bedum 

Op zaterdag 4 oktober a.s. houdt de brandweerpost Bedum een open dag, dan kan de bevolking uit Bedum en omstreken de verrichtingen van de taken aanschouwen, de open dag zal om 13.00 uur beginnen en zal worden gehouden in en om de kazerne aan de Industrieweg 15 te Bedum.

Nadere informatie en indeling van de dag zal later in deze internetkrant verschijnen

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM