Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Schip ramt Noordzeebrug
Gepubliceerd op donderdag 17 februari 2011

Image

Een tanker, de Realengracht Amsterdam, heeft donderdagavond 17 februari om 22.45 uur in Groningen de Noordzeebrug over het Van Starkenborghkanaal geramd. Door de klap werd er een gat geslagen in de geluidswal op de brug.

Grote delen van de geluidswal kwamen op het nabijgelegen fietspad terecht. Gelukkig reden er op dat moment geen fietsers op het fietspad. Veel fietsers, ook uit Bedum, maken gebruik van dit fietspad om de stad in en uit te komen.  Waarschijnlijk heeft de tanker de brug geraakt met een uitstekende kraan. Deze kraan wordt gebruikt om de auto op de boot te plaatsen. De schipper heeft waarschijnlijk vergeten om de kraan neer te halen. Door de aanvaring ontstond forse schade aan zowel het schip als de brug.  Medewerkers van de provincie zijn de hele nacht bezig geweest om de rommel op te ruimen, en de schade zoveel mogelijk te herstellen. De waterpolitie van de KLPD stelt een onderzoek in naar de toedracht van het incident. De Noordzeeweg is normaal toegankelijk voor het verkeer.

 
Snelheidscontrole Eemshavenweg bij Bedum
Gepubliceerd op maandag 14 februari 2011

Snelheidscontrole Eemshavenweg bij Bedum

Voor een veiliger verkeer op de weg controleert de Regiopolitie Groningen vrijwel dagelijks op diverse wegen in de provincie Groningen. De politie controleerde zondag 13 februari bij Bedum op de Eemshavenweg (N46)  op snelheid.

Het aantal geregistreerde voertuigen was 730. Van dit aantal waren er 39 in overtreding. Met als hoogst gemeten snelheid 148 km/uur, waar een maximum toegestane snelheid is van 100 km/uur.

 
Winkeldievegges, waarvan één uit Bedum aangehouden
Gepubliceerd op woensdag 09 februari 2011

Winkeldievegges, waarvan één uit Bedum aangehouden 8 februari 2011

De politie heeft dinsdagmiddag 8 februari twee vrouwen ( 38 en 46) uit Bedum en Bulgarije aangehouden voor winkeldiefstal. Beide vrouwen liepen in een kledingwarenhuis in de Herestraat in Groningen tegen de lamp.

Beveiligingsmedewerkers betrapten beide dames bij het stelen van kleding. Bij fouillering werden nog meer kledingstukken aangetroffen die ook van diefstal afkomstig waren. Beide verdachten moesten mee naar het politiebureau. Alle gestolen spullen werden in beslag genomen. Na het verhoor konden de verdachten het politiebureau weer verlaten. De politie maakt proces-verbaal op.

 
Politie zoekt getuigen van vernielingen in Bedum
Gepubliceerd op woensdag 09 februari 2011

Image

De politie in Bedum zoekt getuigen van vernielde auto’s in Bedum. De vernielingen vonden vrijdagavond en –nacht plaats, van 4 op 5 februari jl. De incidenten vonden plaats in de omgeving van het station Bedum, aan de Langs de Lijn en de Stationsweg, en in de Zeeheldenbuurt, de Karel Doormanstraat, Van Speijkstraat en Van Heemskerckstraat.

In de meeste gevallen werden ruitenwissers en spiegels afgebroken. Ook werd in twee auto’s ingebroken. Hierbij werd in ieder geval navigatieapparatuur weggenomen. Inmiddels hebben acht gedupeerden aangifte gedaan. Mogelijk zijn nog meer mensen gedupeerd. De politie adviseert mensen om auto’s goed af te sluiten en alle waardevolle spullen uit de auto te halen. En de politie vraagt getuigen zich te melden. Mensen die iets gezien of gehoord hebben, worden verzocht contact op te nemen met Regiopolitie Groningen, via het landelijke telefoonnummer 0900-8844. Er kan nu ook via Twitter rechtstreeks contact gezocht worden met buurtagent Erik Ham .

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 313 - 327 van 327

Gerelateerde artikelen

Advertisement
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM