Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Bedumer beland onder invloed in de sloot
Gepubliceerd op maandag 21 februari 2011
Bedumer beland onder invloed in de sloot 18 februari 2011

De politie heeft vrijdag 18 februari diverse mensen aangehouden voor rijden onder invloed. Op verschillende locaties in de provincie Groningen werden alcoholcontroles uitgevoerd.

In Onderdendam, belandde een 21-jarige bestuurder uit Bedum  met zijn auto in een sloot op de Winsumerweg in Onderdendam. De Bedumer en andere inzittenden bleken ongedeerd. Wel werd bij de 21-jarige 0,55 promille alcohol in zijn bloed vastgesteld. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.
 
Schip ramt Noordzeebrug
Gepubliceerd op vrijdag 18 februari 2011

Image

Een tanker, de Realengracht Amsterdam, heeft donderdagavond 17 februari om 22.45 uur in Groningen de Noordzeebrug over het Van Starkenborghkanaal geramd. Door de klap werd er een gat geslagen in de geluidswal op de brug.

Grote delen van de geluidswal kwamen op het nabijgelegen fietspad terecht. Gelukkig reden er op dat moment geen fietsers op het fietspad. Veel fietsers, ook uit Bedum, maken gebruik van dit fietspad om de stad in en uit te komen.  Waarschijnlijk heeft de tanker de brug geraakt met een uitstekende kraan. Deze kraan wordt gebruikt om de auto op de boot te plaatsen. De schipper heeft waarschijnlijk vergeten om de kraan neer te halen. Door de aanvaring ontstond forse schade aan zowel het schip als de brug.  Medewerkers van de provincie zijn de hele nacht bezig geweest om de rommel op te ruimen, en de schade zoveel mogelijk te herstellen. De waterpolitie van de KLPD stelt een onderzoek in naar de toedracht van het incident. De Noordzeeweg is normaal toegankelijk voor het verkeer.

 
Snelheidscontrole Eemshavenweg bij Bedum
Gepubliceerd op maandag 14 februari 2011

Snelheidscontrole Eemshavenweg bij Bedum

Voor een veiliger verkeer op de weg controleert de Regiopolitie Groningen vrijwel dagelijks op diverse wegen in de provincie Groningen. De politie controleerde zondag 13 februari bij Bedum op de Eemshavenweg (N46)  op snelheid.

Het aantal geregistreerde voertuigen was 730. Van dit aantal waren er 39 in overtreding. Met als hoogst gemeten snelheid 148 km/uur, waar een maximum toegestane snelheid is van 100 km/uur.

 
Winkeldievegges, waarvan één uit Bedum aangehouden
Gepubliceerd op donderdag 10 februari 2011

Winkeldievegges, waarvan één uit Bedum aangehouden 8 februari 2011

De politie heeft dinsdagmiddag 8 februari twee vrouwen ( 38 en 46) uit Bedum en Bulgarije aangehouden voor winkeldiefstal. Beide vrouwen liepen in een kledingwarenhuis in de Herestraat in Groningen tegen de lamp.

Beveiligingsmedewerkers betrapten beide dames bij het stelen van kleding. Bij fouillering werden nog meer kledingstukken aangetroffen die ook van diefstal afkomstig waren. Beide verdachten moesten mee naar het politiebureau. Alle gestolen spullen werden in beslag genomen. Na het verhoor konden de verdachten het politiebureau weer verlaten. De politie maakt proces-verbaal op.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 313 - 328 van 328

Gerelateerde artikelen

         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM