Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Vrachtwagencombinatie te zwaar beladen
Gepubliceerd op maandag 13 februari 2012

Vrachtwagencombinatie te zwaar beladen

De politie heeft donderdagochtend 9 februari op de Stedumerweg in Bedum een 47-jarige vrachtwagenchauffeur uit Eelde langs de kant van de weg gezet.

Een agent zag de bestuurder en controleerde hem. Na weging werd duidelijk dat het geheel ruim 11% te zwaar beladen was. Tegen de chauffeur en zijn werkgever wordt proces-verbaal opgemaakt.

 
Bedumer automobilist moet auto inleveren
Gepubliceerd op woensdag 01 februari 2012

Bedumer automobilist moet auto inleveren - Bedum 31 januari 2012

Een 60-jarige automobilist uit Bedum kan tijdelijk niet over zijn auto beschikken. De man werd dinsdagavond op het Boterdiep W.Z. in zijn woonplaats door een agent langs de kant van de weg gezet vanwege een snelheidsovertreding.

De man reed 76 km/u waar 50 km/u is toegestaan. Toen de politieman een bon uit wilde schrijven, bleek dat de man verschillende boetes open had staan die al lang geleden betaald moesten worden. Zijn voertuig bleek bovendien niet te zijn verzekerd. Omdat de bestuurder zijn openstaande boetes niet kon betalen, is zijn auto in beslag genomen. Hij krijgt zijn wagen terug als de bekeuringen zijn betaald.

 
Snelheidscontrole in Bedum
Gepubliceerd op woensdag 01 februari 2012

Snelheidscontrole in Bedum - 31 januari 2012

In Bedum werd dinsdag 31 januari aan het Boterdiep west-zijde snelheidscontrole gehouden.

Het aantal geregistreerde voertuigen was 89, en het  aantal overtredingen: 12, met als  hoogst gemeten snelheid: 86 km/uur, waar een maximum toegestane snelheid is van 50 km/uur.

 
Offerblok kerk Zuidwolde gestolen
Gepubliceerd op dinsdag 31 januari 2012

De koster ontdekte dat de antieke kerkdeur geforceerd was. Het kozijn/de sponning is behoorlijk beschadigd. De inbrekers hebben de elektriciteit afgesloten door de stoppen te verwijderen. De daders zijn in de hal en in de keuken geweest.


Vanuit de hal werd het offerblok met daarin slechts weinig geld wegegenomen en vanuit de keuken zijn 2 flessen (avondmaal)wijn gestolen. Gelukkig is de materiele schade gering

De diefstal van het offerblok is zeer spijtig. De materiële waarde is gering, de emotionele waarde des te meer. Het is een onderdeel van de kerk. Het offerblok is van eikenhout met metaal en ongeveer een meter met een doorsnee van 30 centimeter.

 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 209 - 312 van 327

Gerelateerde artikelen

Advertisement
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM