Wielerronde van Bedum
Algemeen Plaatselijk Belang Bedum
Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Evenementen Agenda BedumColumns

Historie


    rss newsfeed logo 25px.jpg
Volg Bedumer.nl op Twitter 
Gaslek bij school vormt geen gevaar
Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2013

Toen de conciërge van de Togtemaarschool in Bedum woensdagmorgen 26 juni bij de school aankwam, rook hij een gaslucht. De conciërge vertrouwde het niet en lichtte de meldkamer in.

 

De brandweer van Bedum werd om 7:55 uur opgeroepen vanwege deze gaslucht. Het bleek te gaan om een klein lek bij de ingang van de school. Aangezien het lek minimaal was kon de school vanochtend gewoon open gaan. Volgens de brandweer draagt Enexis verdere zorg voor de lekkage. De inzet van politie en brandweer zorgde voor enige gezonde spanning onder de kinderen die rond 8:15 uur op school aankwamen.

 
Man uit Duitsland betrokken bij eenzijdig ongeval
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2013

Een 26-jarige man uit Haltern am See raakte zondagochtend 23 juni betrokken bij een eenzijdig ongeval op de N46, de Eemshavenweg, ter hoogte van Bedum.

Man uit Duitsland betrokken bij eenzijdig ongeval

Toen agenten ter plaatse kwamen, was de bestuurder op zoek naar zijn auto. De auto was ergens verderop in de sloot beland en uiteindelijk afgesleept. De bestuurder van de auto verklaarde te hebben gedronken en zich niets meer van het ongeval te herinneren. Hij is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Van de man is een bloedproef afgenomen.

 
Koe neemt zwemles in Bedum
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2013

De brandweer van Bedum werd vrijdagavond 21 juni voor de tweede keer in een week opgeroepen voor een koe te water. Was het vorig weekend nog in de haven van Onderdendam, dit maal moest men uitrukken naar Ter Laan.

In de buurt van een boerderij, bleek een koe in een vrij brede sloot te zitten. Een van de Bedumer brandweermannen waagde zich te water om zo het beest te pakken te krijgen. Nadat de koe met behulp van een touw was vastgemaakt, kon met behulp van een trekker de koe op het droge gezet worden. Waarschijnlijk heeft de koe weinig, behalve een nat pak overgehouden aan het zwemavontuur.

 
Bedumer brandweer redt koe uit sloot
Gepubliceerd op zondag 16 juni 2013

Bedumer brandweer redt koe uit sloot

Zondagmiddag 16 juni rond de klok van 11:00 uur kreeg de Bedumer brandweer een melding van een dier te water aan de Warffumerweg te Onderdendam.

De melding was binnengekomen via een paar vakantiegangers die daar met hun boot in de haven van Onderdendam lagen. Vrij snel hadden ze het dier gevonden en met wat samenwerking kon de brandweer haar zo weer de kant op trekken.

Zie 112 Groningen voor foto's. 

 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 105 - 208 van 322

Gerelateerde artikelen

Historische Vereniging gemeente Bedum
 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM