Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Open dag Dierenambulance Groningen op zaterdag 31 mei 2014
Gepubliceerd op maandag 26 mei 2014

Open dag Dierenambulance Groningen op zaterdag 31 mei 2014

Door Jacqueline Lefevre.

Dit jaar bestaat de Dierenambulance Groningen 35 jaar! Om dit te vieren wordt een open dag met vele leuke en leerzame dingen georganiseerd kinderen, volwassenen en dieren.

De open dag vindt plaats op zaterdag 31 mei 2014 bij het pand van de Dierenambulance Groningen, Friesestraatweg 199a te Groningen. Het begint om 12:00 en eindigt om 17:00.

Voor meer informatie over de Dierenambulance, de open dag en de collecte, zie hun Facebookpagina en website: www.dierenambulance-groningen.nl

Open dag
Om de 35e verjaardag van de Dierenambulance Groningen te vieren wordt op zaterdag 31 mei van 12:00 tot 17:00 een open dag gehouden. Er worden vele leuke dingen georganiseerd. Zo is er een springkussen, kunnen kinderen geschminkt worden en is er allerlei lekkers voor mens en dier. Ook worden er rondleidingen en trim- en EHBO demonstraties gegeven en kunt u uw dieren laten chippen.

Collecte
Wij mogen van 30 juni tot en met 5 juli collecte lopen. Hiervoor zoeken wij collectanten in de gemeenten Leek, Haren, Tynaarlo, Groningen, Ten Boer en Bedum. Wij hebben uw inzet hard nodig.
Om u aan te melden als collectant kunt u mailen naar: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of bellen tussen 10.00 en 20.00 uur naar 06-51634146.

Alle opbrengsten zullen geheel worden besteed aan onderhoud, aanschaf en vernieuwing van hulpmiddelen zodat wij alle benodigde hulp en zorg kunnen blijven bieden.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM