Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Man gaat door het lint om afvalcontainer
Gepubliceerd op woensdag 13 november 2013

Man uit Bedum gaat door het lint om afvalcontainer

Afgelopen maandag moest de politie in actie komen in Bedum. Een inwoner in Bedum had een in de weg staande kliko afvalcontainer voor zijn huis verplaatst.

De milieudienst weigerde echter de verplaatste kliko te legen omdat deze op een niet door de gemeente aangewezen plek stond. Nadat de eigenaar van de kliko merkte dat deze niet geleegd was bedreigde hij de inwoner die de container had verplaatst en begon zelfs te slaan, daarna gooide hij twee vuilniszakken in diens tuin. Nadat de man tot rust was gekomen en aangaf dat hij verkeerd had gehandeld vertrok de politie weer. De milieudienst heeft een dag later de vuilniszakken opgehaald.

In een reactie zegt de milieudienst dat de gemeente de aanbiedplekken bepaald en dat legen van kliko's op niet aangewezen plekken het aanhoudend verkeerd aanbiedgedrag zou belonen. Het gevolg zou anders zijn dat burgers de kliko's plaatsen op plekken die de burger het makkelijkst uitkomt en verder met niemand rekening houden. Helaas merken wij ook dagelijks dat er steeds minder respect voor elkaar is.

Kliko's dienen op de door de gemeente aangewezen plekken aangeboden te worden. Voorkom dat kliko's achter bijvoorbeeld geparkeerde auto's komen te staan.  Zorg dat anderen geen last van je kliko ondervinden. Overleg met je buren en voorkom zo problemen.

Helaas gebeurd het steeds vaker dat lege kliko's dagen bij de weg blijven staan. Haal je geleegde kliko nog dezelfde dag weer op, het liefst zo snel mogelijk na het legen. Bent u niet in staat om de kliko weer op te halen vraag dan de buren of zij dit voor u doen.

Laten we met elkaar zorgen dat de milieudienst hun werk goed en snel kan doen.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM