Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Korps bindingavond brandweer Bedum
Gepubliceerd op woensdag 04 november 2015

Op zaterdagavond 31 oktober hield brandweer Bedum i.s.m. de personeelsvereniging “Plicht en Vriendschap” hun jaarlijkse korps bindingavond, dit werd gehouden in de kazerne aan de Industrieweg in Bedum.

Ploegchef Chris Bulder opende de avond en verwelkomde een groot aantal leden met hun partners, oud leden, burgemeester Bakker en enkele jubilarissen. De jubilarissen die in het zonnetje werden gezet waren, Arno Schreuder, hij werd geridderd met een Koninklijke onderscheiding en kreeg van burgemeester Bakker de onderscheiding Ridder in de orde van Oranje Nassau, Arno was helemaal verrast, vooral toen vlak voor de onderscheiding zijn hele familie binnen kwam. Arno moest eind 2014 zijn taken als vrijwilliger bij de brandweer Bedum stop zetten om gezondheidsredenen, Arno is ruim 20 jaar in dienst geweest bij brandweer Bedum. Gert Kamphuis en Jan Dijkman werden door burgemeester Bakker gedecoreerd met het kruisje en oorkonde behorende bij het 25 jaar dienstverband bij de brandweer Bedum, voor alle drie de heren waren er lovende woorden en woorden van dank. Mark Groeneveld kreeg van commandant Robert de Wit het diploma chauffeur uitgereikt. De voorzitter van de PV, Mark Groeneveld, reikte aan Gert Kamphuis en Jan Dijkman een presentje uit in de vorm van een mini verdeelstuk en voor de partners waren er bloemen. Commandant Robert de Wit sprak een woord over de VR Groningen en de brandweer Bedum.

Korps bindingavond brandweer Bedum - 31 oktober 2015

Na het officiele gedeelte had het bestuur van de personeelsvereniging een kwis in de vorm van een 80 tal vragen over allerlei zaken die in de wereld spelen, er werd in ploegjes van 2 personen samen gewerkt met een antwoordenkastje met verschillende antwoord mogelijkheden gespeeld, dit leidde tot veel hilarische momenten, en onder het genot van een hapje en drankje werd de avond voorgezet.

Op de foto staan van links naar rechts: commandant Robert de Wit, ploegchef Chris Bulder, Gonda Kamphuis, Gert Kamphuis, (25 jaar dienstverband), Jan Dijkman (25 jaar dienstverband), burgemeester Bakker, Arno Schreuder (geridderd), Tia Dijkman en Henny Schreuder.

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM