Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
open huis tandartsenpraktijk bedum
Hondenbezitters; wees waaks!
Gepubliceerd op dinsdag 06 december 2016

De politie vraagt hondenbezitter waaks te zijn

De politie vraagt hondenbezitter alert te zijn op hun omgeving wanneer ze hun hond uitlaten. Op vrijdag 9 december deelt de politie flyers uit aan hondenbezitters in Bedum met dat verzoek.

Hondenbezitters kunnen extra oren en ogen van de politie zijn en daarmee een bijdrage leveren aan de veiligheid in hun omgeving. Zij laten iedere dag hun hond uit en lopen daarbij vaak vaste rondjes door hun wijk. Hondenbezitters zijn vaak vertrouwd met hun eigen omgeving, waardoor afwijkende en verdachte situaties hen waarschijnlijk snel opvallen. Denk hierbij aan onbekende figuren in de tuin van buurtbewoners of vreemde personen die zich verdacht tussen geparkeerd staande auto's ophouden. Wanneer hondenbezitters dit zien en op zo'n moment de politie bellen, kan dat enorm helpen bij het voorkomen of oplossen van bijvoorbeeld overvallen, inbraken of straatroven.

De politie stelt alles in het werk om overvallen, straatroven en inbraken te voorkomen en de daders te pakken. De politie kan dat echter niet alleen. In het kader van de komende donkere dagen wordt daarom deze de actie 'Wees Waaks' gehouden. Op verschillende locaties worden flyers uitgedeeld aan mensen die hun hond uitlaten met het verzoek alert te zijn tijdens het uitlaten van de hond.

Ziet u iets opvallends in de buurt, of bent u getuige van een inbraak? Aarzel geen seconde en bel direct 112. Noteer als het kan kentekens van verdachte auto's en/of het signalement van een verdacht persoon en geef dit door aan de politie. Op deze manier helpt u om de veiligheid in uw omgeving te vergroten.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM