Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Brandweer Bedum zet jubilarissen in het zonnetje
Gepubliceerd op dinsdag 15 oktober 2013

Zaterdagavond 12 oktober j.l. heeft de brandweer van Bedum haar jaarlijkse korpsbindingsavond gehouden, tijdens deze avond werden een 5 tal mensen gedecoreerd door hun jarenlange dienstverband.

Burgemeester Henk Bakker reikte kruisjes en oorkondes uit aan o.a. commandant Koos Poelma die op 1 januari 2013 40 jaar in dienst was, aan Bert Reitsema die op 1 september 2013 35 jaar in dienst was, en aan Frans v.d. Berg, Edwin Kreder en Harold Boersema die alle drie op 1 april 2013 12 1/2 jaar in dienst waren bij de brandweer. Flip Veen kreeg het diploma brandweerchauffeur uitgereikt. De dames van de jubilarissen werden met een bloemetje verrijkt.

Klik voor vergroting

Na het officiële gedeelte werd de avond voort gezet met een cabaretshow en werd de avond muzikaal opgeluisterd met een dj. Er was een koud en warm buffet verzorgd door een cateringbedrijf, en dit liet zich heerlijk smaken. De brandweerkazerne aan de Industrieweg in Bedum werd voor deze avond omgebouwd tot feestzaal. De jubilarissen gingen samen met hun partners en burgemeester Bakker op de foto.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM