Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Brandweer Bedum nieuws
Gepubliceerd op zondag 11 januari 2015

Groningen:  Op oudejaarsavond 31 december 2014 werd de brandweer van Bedum om plm. 23.16 uur opgepiept voor een buitenbrand aan de Populierenlaan in de stad Groningen, doordat er in de stad een aantal brandmeldingen vlak op elkaar kwamen waarvan een uitslaande woningbrand kon de Groningse brandweer de buitenbranden niet allemaal bestrijden, de collega's vanuit Bedum bestreden een straatbrand aan de Populierenlaan en de Vlierstraat in de wijk Selwerd.

In Bedum bleef het opvallend rustig voor de brandweer, er waren wel enkele brandjes maar die vormden geen gevaar voor de omgeving, deze konden dan ook allemaal blijven branden.

Op vrijdagmiddag 2 januari 2015 werd de brandweer Bedum om plm. 15.40 uur opgepiept voor een melding stormschade, bij winkelcentrum Shoppyland was een reclamebord los gewaaid van de grote reclamezuil, De aluminium reclamebord waaide gevaarlijk heen en weer en dreigde geheel los te waaien, de brandweer kon de aluminium reclamebord weer vast schroeven.

Op zaterdagochtend 3 januari 2015 werd de brandweer Bedum om plm. 09.42 uur gealarmeerd voor een automatisch brandalarm bij woonvorm Langs de Lijn in Bedum. Ter plaatse bleek daadwerkelijk een brandje, een TL lamp in de hal van het complex bleek door kortsluiting brand te hebben veroorzaakt.

 

De TL lamp werd verwijderd en de bedrading werd afgesloten van het elektrisch systeem, de bedrading van en naar de TL bak werd gecontroleerd en veilig gesteld, daarna kon de brandweer weer inrukken naar de kazerne.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM